Rusia ameninta Wikipedia cu sanctiuni

N-ai fi crezut ca va veni si ziua asta, cand Rusia va ameninta WikiPedia cu sanctiuni, pentru ca evident nu-i place cum prezinta invazia din Ucraina. Problema cu enciclopedia asta online este ca de fapt nu toate informatiile sunt exacte, mai ales in variantele din diferite limbi. Totul depinde de editorii astia onorifici cu puteri depline, care sterg ce vor ei si lasa ce le este pe plac. Acum ce sa-i faci? Wikipedia nu are editori platiti, nici macar specialisti nu are, totul este facut de voluntari. Uneori nu e clar daca prezinta corect o tema, dar ne bazam pe colectiv, care de cele mai multe ori aduc un articol la 99% adevar.

Rusia ameninta Wikipedia cu sanctiuni

Deja partea de nord a Ucrainei e eliberata, se pare ca azi Putin incearca sa creeze Novorusia, daca-i iese sau nu vom vedea. Momentan asistam la o lupta intre Moscova si restul lumii [ civilizate? ]. NATO a decis deja sa-si mareasca prezenta in Europa, Au mai incercat rusii sa stearga informatii de pe Wikipedia si nu le-a mers, evident ca nici de data asta nu o sa mearga, chiar daca risca amenzi in Rusia de mii de euro. Sau de ruble, ca vad ca nu mai vor valuta.

Parere personala: Rusia este in razboi cu lumea, chiar daca nici macar despre Ucraina nu o spun rusii deschis. Totul este o „operatiune speciala”, asta va fi noul termen pentru orice, nu ma astept sa mai recunoasca cineva adevarul de acum inainte. Mai rau este cand vom vedea ca nu se vor aplica rezolutii de la Haga, caci pe cele de la ONU am vazut ca deja de mult nu le mai ia in seama de ani buni.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *