Relu Pănescu deputat PSD

Bu stiu cati dintre voi sunteti de partea lui Relu Panescu, concurentul razboinic din concursul Survivor difuzat de duminica pana marti la Pro TV, dar stiu deja ca multi sunt curiosi ce cauta antrenorul nostru in randurile candidatilor PSD la deputatie. Acum Relu este cel mai varstnic candidat din Insulele Dominicane, avand 50 de ani. Are o sotie frumoasa si a stat cea mai lunga perioada pe Insula Exilului, dar putini stiu ca omul nostru a facut si politica. Asa ca desi sotul Ceraselei [ asa o cheama pe tamara si frumoas asa sotie ] nu este faimos, nu de mult a luat banii ca deputat in Parlamentul Romaniei.

Relu Pănescu deputat PSD

Stai si te intrebi, este oare cineva dintre cei prezenti in lumina reflectoarelor care nu a facut politica? Caci Relu Panescu a fost deputat PSD, deci evident ca i-a fost usor sa devina antreprenor, avand ceva cunostinte si probabil multi au fost ajutati de participantul nostru pe vremea cand avea ceva putere. Interesant este si faptul ca nu prea gasesti multe informatii despre Relu pe internet. Oricat ai cauta, mereu aceleasi texte preluate de toate publicatiile online. Nimic interesant, mai multe despre sotie decat despre cariera politica a lui Relu Panescu. Cum e posibil asa ceva? Avem in tara sta 330 de deputati, despre multi nici macar nu stim cum ii cheama, daramite sa mai stii si cu ce se ocupa ei, sau ce realizari au avut.

DA, cam asta am avut de spus de data asta despre Relu Panescu, politica si PSD. Nu judecam noi apartenenta sa politica, tot ce vrem azi este sa vedem ce se mai intampla la Survivor, cine castiga azi prima proba, apoi sa vedem cine castita imunitatea si cine va fi eliminat. Vor pierde iarasi Faimosii si vor ramane doar patru, sau in sfarsit mai pleaca un razboinic [ sa fie Doru sau Relu? ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *