Cine este Relu Pănescu de la Survivor România

Am primit sute de email-uri dupa e am facut cunostinta cu TJ Miles la Survivor România, multe dintre ele erau adresate lui Relu Pănescu, seniorul jocului de supravietuire de la Pro TV. Mai mult, cei de la www.ro.org.ro au promis sa deschida un portal pentru judetul Arad, de unde este si omul nostru. Numit de colegii sai ” Relu Tinerelu”, profesorul nostru a inceput sa aduca puncte la Razboinici, ba l-a invins si pe voinicul faimosilor: Cătălin Zmărăndescu de doar 49 de ani. Dar a fost exilat pe o insula fara manare impreuna cu CRBL. O sa fie pana la urma trimis acasa sau va pleca Radu primul?

Cine este Relu Pănescu de la Survivor România

Relu Panescu este casatorit cu Cerasela, mult mai tanara ca el si probabil de aceea a ales sa participe la Survivor. Sau poate ca sa o impresioneze pe fetita sa. In 2016 s-a casatorit si are impreuna cu mai tanara sa sotie o fetita. Din pacate razboinicul nostru traieste o drama. Plecat in Republica Dominicană a lasat acasa o problema grava. Tatal sau este internat la spital si el nu poate sa-i fie alaturi. Totusi putini stiu ca Relu a facut si politia. A fost deputat PSD si a mai fost casatorit odata. Mai are si alti doi copii, doua fetite.

La inceput am crezut ca Relu Pănescu nu va sta mult la Survivor România, in Republica Dominicana, doar ca iata ca deja au plecat cativa colegi si el supravietuieste. Chiar si fara mancarea pe care colegii sai au uitat sa i-o trimita. Azi pe 22 februarie o sa vedem cine pleaca din concurs, dar cu siguranta nu este Relu. O avea suficienti prieteni in Arad si in Romania ca sa nu fie eliminat prea curand? O sa vedem, poate ca o sa-l vedem in finala.

Cine va pleca din jungla dominicana? Eu zic ca CRBL are sanse mari sa plece, desi Rengle e si el pe lista, pentru gura sa mare. Razboinicii au inceput sa se certe, sa piarda meci dupa meci, sunt mai multi decat faimosii si asta e in dezavantajul lor. Fetele sunt slabe, iar faimosii au trei sportivi, pe Dragulescu, Lena si Smarandescu. Sanse mari sa-l vedem castigator pe Dragulescu, poate in finala cu Relu Pănescu?

Relu Pănescu de la Survivor România
Cine este Relu Pănescu de la Survivor România împreună cu soția sa mai tânără
News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *