Survivor Romania 2022 – „TJ Miles” Jordache

Survivor Romania s-a mutat in 2022 la Pro TV, cele doua echipe Razboinicii si Faimosii avand cate 12 membri, se intrec in probe destul de interesante pentru a castiga marele premiu de 100.000 de euro. Daca nu te uitai la Kanal D pana acum, iata ca emisiunea s-a mutat la unul dintre cele mai urmarite televiziuni din Romania. Azi o sa dezvaluim cate ceva despre ”TJ Miles” Jordache, cel care vorbeste limba romana cu accent american si care vrea sa-i ia locul la conducerea razbonicilor lui Catalin Smarandescu. Emil Rengle vrea si el sa fie auzit, doar ca nu prea ii iese.

Survivor Romania 2022 – „TJ Miles” Jordache

Initial razboinicii l-au pierdut pe Liviu Mihalca, care nu a facut fata provocarii si s-a cerut acasa. Cantareata Loredana „Xonia” Sachelaru a fost prima eliminata de la faimosi, apoi a plecat pe motive medicale Roxana Ciuhulescu, iar Andreea „Tonciu” Niculescu a fost si ea eliminata. A venit si momentul primei eliminari de la razboinici, Ana Dobrovie. Asta dupa ce tot pe motive medicale a plecat Angela Forero.  Nici fotbalistul Robert Niță nu a rezistat prea mult, plecand si el acasa prin eliminare.

”TJ Miles” Jordache rezista, desi evident ca nu este chiar cel mai popular membru al echipei faimosilor. Dupa accent ai zice ca e american, dar e nascut in Constanta acum 33 de ani. Apoi a emigrat in Canada, in Toronto. deci acum va explicati accentul ciudat al vloggerului nostru. Nu stiu cumn de nu s-a aflat inca, dar Tj Miles are un service auto si se ocupa de masini. Fanii sai il pot gasi pe Tik Tok, dar si pe YouTube. Ce este interesant este ca TJ Miles nu a spus niciodata ce probleme a avit cu legea in Canada, dar se lauda ca nu si-a turnat prietenii, ca un adevarat coleg din banda.

Problema cu legea a lui TJ Miles este legata evident de substante interzise, dar a fost doar posesie si consum, deci a scapat doar dupa cateva ore. La Survivor incearca sa fie un fel de sef, dar evident ca la famosi este destul de aglomerat, pe prima pozitie se afla impulsivul Smarandescu, dar si Eduard „CRBL” Andreianu este acolo sa prinda un loc pe podium. Asa ca finala de la Survivor Romania va aduce premiul de 100.000 de euro este inca departe. Ce pot sa spun este ca tiktoker-ul nu va fi in finala, sau mai exact nu va fi castigator. Dar cine va fi? Un raizboinic sau un faimos? Sa fim cu ochii pe Pro TV, acolo gasim raspunsul la final.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.