Mihai Bendeac, testat pozitiv cu Covid-19

Nu o sa va vina sa credeti, dar Mihai Bendeac a fost testat pozitiv cu Covid-19, daca nu credeti puteti sa vedeti propria declaratie aici. Cum s-a simtit actorul de la iUmor? Pai a avut dureri musculare puternice, stare de oboseala accenutuata [ aici ma speriasem si eu, pentru ca de la o vreme lucrez in redactie doar noaptea, ziua dorm si sunt obosit ], a pierdut gusul si mirosul, ceea ce a dus la slabirea cu 3 -4 kilograme in cateva zile. Nu e grav daca slabesti atat, pentru ca cel mai mult se pot slabi 45 de kilograme intr-o luna conform dietei doctorului Nowzaradan.

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu Covid-19

Asadar nu este o gluma, actorul Mihai Bendeac chiar a fost depistat pozitiv la un control pentru COVID -19, ata tel cat si intreaga familie. Din spusele sale reiese ca infectarea s-a produs la o inmormantare, dar iata ca a trecut toata lumea cu bine peste asta. Avand in vedere ca actorul se declara depresiv, chiar daca rade isteric la iUmor si face comedie, ne bucuram ca a trecut usor peste aceasta perioada grea din viata sa si a familiei sale.

N-ar fi de mirare sa auzim ca si asta a fost o gluma marca Bendeac, cum a fost cea in care zicea ca o sa fie tatal unei fetite. La cat il duce capul si sub influenta malefica a lui Cheloo, nimic nu ne-ar mira. Asa ca dam stirea pentru public, dar cu mentiunea ca totul este bazat pe declaratia sa intr-un live facut ieri cu cei de la iUmor. Sa nu sariti cu gura pe noi, am vrut doar sa va informam corect, atat!

News Reporter