Dana Marchitan se face iar de ras in Romania

Dana Marchitan se face iar de ras in Romania, dupa incercarile nereusite de la X Factor si Vocea României. Anul trecut interpreta din Republica Moldova si-a incercat sansele in fata juriului cu probabil singura melodie cunoscuta la noi a Allei Pugaciova : Arlechino. Sa zici ca a fost o grelseala, desi daca tinem cont de varsta Danei Marchitan, ne dam seama ca nu a copilarit cu acea muzica. OK, mai trece un an si revine in Romania, de data asta cu o alta melodie ruseasca: Katiusa. Pe bune? Adica nu ai inteles ca nu ai gasit publicul dispus sa asculte muzica ruseasca?

Dana Marchitan se face iar de ras in Romania

Pentru cine nu stie, Dana Marchitan este casatorita cu acordeonistul Radu Zaplitnâi, care din spusele ei este mare sef peste gondolierii din Venetia. Acum nu stim care este numele corect al sotului, am gasit si varianta Radu Zaplitnii, asa ca le acceptam pe ambele. De ce nu si-a schimbat numele si artista, dupa divortul de fostul sot, sau dupa casatoria cu cel nou? Poate o sa aflam raspunsul la intrebare. Acum insa ne intrebam mai mult de ce insista Dana cu melodii rusesti in Romania? In ideea ca poate si altfel, am vazut la X Factor. Desi a parcurs mai mult de o etapa, nu a avut succes nici la Antena 1, unde a fost mai degraba sustinuta de Delia decat de Carla’s Dreams, cum era de asteptat.

Dana Marchitan a facut eforturi mari sa devina vedeta, o puteti admira in VIP Magazin, ma mir ca nu are si pagina pe WikiPedia, cum au mai facut si alti artisti dornici de celebritate. Nu negam ca are si ceva voce, dar totusi ne asteptam mai mult la un concurs de talente dotat cu premii asa de mari. Prin urmare de la rolul de sotie al vicepresedintelui Asociatiei gondolierilor din Venetia direct la Pro TV si Antena 1. In presa din Moldova este destul de apreciata, mai ales daca ne uitam la pozele din VIP Magazin. Insa pana la o recunoastere internationala, mai e de lucrat.

Incercarea interpretei Dana Marchitan de a sari din gondola pe podiumul de la Vocea Romaniei, X Factor sau Romanii au talent a esuat lamentabil. Nu ne-a spus Mihai Petre ce nu i-a placut mai mult, dansul sau vocea Danei, cert este ca a si dat un X mare. Chiar daca si-a scris numele cu K [Dana  Markitan ], nu a fost de folos, asteptam si un dublu n ca la Dianna Rotaru, cine stie? Chiar am vrea sa vedem o incercare a blodinei pe scenele concursurilor din Romania. Ca la poze Dianna a depasit-o pe Dana Markitan, cel putin la capitolul indrazneala!

Cine doreste amanunte picante despre Dana Marchitan poate sa vada povestea ei spusa chiar de ea in cadrul unei emisiuni la Unica.md, iar cine vrea si mai multe amanunte, sa ne lase un comentariu, vom cauta si le vom da publicului larg, spre delectare!

Dana Marchitan
Dana Marchitan se face iar de ras in Romania – Romanii au talent
News Reporter