Cine e Bogdan IBMFamily – ma rog, Bogdan

Citeam undeva ca Bogdan IBMFamily e cel mai tare [ mare! ] influencer roman pe Youtube, avand 1,78 de milioane de urmaritori, dar eu ma uit mai intai pe Social Blade si apoi trag concluziile. N-am ce zice, el mai mi venit posibil pentru el pe YouTube ar fi 2000 de euro pe luna, are puse 776 de clipuri si desi pe Instagram nu e cine stie ce aglomeratie, se pare ca e destul de cautat. De ce nu am auzit eu de el? Pai eu nu am auzit de multi youtuberi, asa ca nu e de mirare a nici de el nu am auzit pana ieri.

Cine e Bogdan IBMFamily – ma rog, Bogdan

Pai se spune ca Bogdan IBMFamily, mai exact Bogdan Iordache – pe care il lauda Social Media Stars [ nici de ei nu am auzit! ], e cel mai tare din parcare – dara daca ma uit pe Google descopar mai multi cu numele asta, toti mari smecheri de smecheri. Eu dupa nume si faima credeam a e fiul sau nepotul lui Stefan Iordache, doar ca marele actor parca nu a avut urmasi, dei nu poate fi asa. Am sapat mai adanc si am descoperrit ca Bogdam e Hairsylist si YouTuber. Mare om, mare carater ar zice Tanta, nevasta-mea.

Dar inainte de a deveni celebru, Bogdan Iordache aka mare sef la Bogdan IBMFamily a fost coafor – acum se zice corect hairsylist – la Focsani. Nu stiu daca coaforul Focsani Beauty Pink a fost al lui, nici daca vopseau in roz mai des, dar uite a acum e vedeta. Te intrebi daca are legatura cu firma aia mare IBM? NU, de fapt numele sau complet este Iordache Bogdan Marius, deci sunt initialele lui, fix IBM.  Acum sa raspundem la intrebarile primite azi:

Cati ani are Bogdan IBMFamily – Iordache Bogdan Marius – iar pentru ca veti citi peste ani articolul va dau data nasterii: 18 iunie 1992, destul de tinerel anul asta abia face 31 de ani la vara! Se zvoneste a averea sa a ajuns la 5 milioane de euro sau dolari, ce mai conteaza valuta, tot mult este!

Multi ar vrea sa-l vada pe Bogdan IBMFamily pe WikiPedia, dar mai au de asteptat, nu cred ca e azul sa-l punem la categoria faimosi, nu a fost macar odata la Survivor, sa-si merite titlul asta. Sau e invers, intai devii faimos si pe urma te iau in Dominicana? Oricum ar fi, pana una alta nu e pe Wiki, daca asta voiai sa stii. Despre inaltime, greutate si preferinte o sa scriem cu alta ocazie, ca sa mai treceti pe la noi.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *