Bogdan IBMFamily – influencer?

Am scris de curand despre Bogdan IBMFamily , revin acum cu o intrebare: este el sau nu este influencer? Ne uitam pe canalul sau de YouTube si remarcam: acum patru ani strangea peste 4 milioane de vizualizari, ceea ce este impresionant. A, temele erau extraordinare: 10 lucruri despre pisici, Bottle Flip Challenge timp de o zi intreaga si tot asa. E deosebit de greu sa arunci diverse obiecte in aer si ele sa cada in picioare, nu-i asa? Mai ales daca e un castron cu cereale! Iar prietenul tau iti da 10 lei! Mai mult strangi din vizonari, dar asta e, Bogdan face clipuri educative si interesante!

Bogdan IBMFamily – influencer?

In general spui ca cineva este influencer – adica influenteaza publicul, ofera continut unei categorii de urmaritori, numarul acestora trebuind sa fie destul de mare. Bogdan IBMFamily oferea challenge-uri, de multe ori cu premii pentru urmaritori. Asta era acum patru ani, dar azi ce ofera? Tot felul de smecherii, doar ca publicul s-a micsorat de 10 ori! Tot e bine, strange lejer 2 – 3 sute de mii de vizualizari. Deci are public, doar ca e ceva mai restrans. S-a mutat lumea pe Tik Tok, asta e. Sta bine si pe Instagram, are 419 K followers si o postare are zeci de mii de like-uri. Cine nu viseaza la asa ceva si azi?

Bogdan IBMFamily aka Iordache Bogdan Marius zice ca este YouTuber de 9 ani, primul sau clip in care ne arata a se tunde este din 25 octombrie 2014.  In 2017 ne spunea cat castiga din vlogg: 187 de euro in iunie. Asa o fi, pentru ca nu stiu ce vizonari avea pe atunci, el spera sa ajunga la 15.000 de like-uri, la clipul ala a ajuns azi la 12 mii si 123.819 de vizionari! La mai mare, ce pot sa spun? 

Este Bogdan mai bun ca Cristian Chifoi? Am reusit o cacofonie, iar comparatia o fac pentru ca amandoi sunt trecuti la categoria influenceri, unul ne da tot felul de „nici nu stiu cum sa le zic”, altul da sfaturi – analize – despre cum sa devenim bogati [ ca el, sic! ]. Parca ii vad maine sau poimaine la Survivor, in echipa faimosilor. Crezi ca nu e posibil? Pai a ajuns Carmen Grebenişan si nu ajung ei? Sai ful lui Smardoiescu – pardon Zmarandescu – Mihai – fost fotbalist si actual luptator MMA. E super ok la 23 de ani. Palmares? Ar fi  5-2-0 (Win-Loss-Draw). Nascut pe 2 iunie 1999 – mama ce tanar eram si eu atunci, uite-l acum la Survivor!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *