Survivor Romania 2023

Am tot amanat sa scriu despre Survivor Romania 2023, probabil pentru ca nu aveam o idee clara despre echipa faimosilor, despre razboinii ce sa scrii, nu-i stie nimeni. Emil Gabriel „Gheboasă” Gavriș a plecat pana sa ne dam seama ce-i cu el, dar putini stiu ca Emil a avut o viata grea, abandonat de parinti, dat in plasament de mic, a muncit mult si a ajuns „faimos”. O sa mai scriem despre el, pentru ca merita sa stie lumea mai mult decat se da la televizor. Despre Sebastian Dobrincu ce sa zic? Milionar care s-a vazut faimos la Survivor, mintea brici dar corpul nu l-a ajutat sa mearga pana la finala [ eliminat pe motive medicale ].

Survivor Romania 2023

Vica Blochina a plecat si ea, la cererea echipei, nu stiu de ce e asa faimoasa, poate pentru ca e fosta iubita a lui Piturca? Mai departe, Jorge – pe numele lui din buletin George Papagheorghe, un machedon simpatic de 40 de ani, eliminat si el pe motive medicale. Au adus jucatori noi la Survivor Romania 2023 pe banda rulanta. Au plecat 10 persoane pana acum si mai sunt 10 de fiecare echipa. La noul format cu doua jocuri de imunitate este evident a vor pleca la greu razboinici.

Doua jocuri de eliminare la Survivor Romania 2023, evident in defavoarea razboiniilor. De ce? Pai este evident ca desi sunt nominalizati atat faimosi cat si razboinici, ghici cine are sanse sa plece acasa? Nu mai zic de ultimul joc de ieri, unde razboinicii nu aveau nicio sansa: la faimosi avem trei cu super muschi, doi MMA si Remus contra un MMA la razboinici.

Remus Boroiu e plin de muschi, dar cat este el de faimos?  Are 78 de mii de urmaritori pe Instagram, dar like-uri cateva sute [ nu de mii, atata – sute]. Va las ma jos o poza cu Remus, imi zicet voi ce sanse are un om obisnuit sa-l puna jos la forta. Dar ziceam de cat e de faimos: vezi si tu ce de like-uri a luat la postarea de pe Instagram. O fi mult 517, iar pentru ea a luat si ceva bani de la sponsor!

Despre Kamara Ghedi nu vreau sa zic nimic, nu-mi place de el la Survivor, nu mi-a placut la Ferma, pe scurt nu-mi place. Are 46 de ani, are pagina pe WikiPedia, imi pare rau ca are ceva probleme cu cel mic, dar nu uita ca bunicul sau a fost ministru în Guineea franceza, adica nu a plecat chiar de jos, ca altii [ n.r. Emil Gabriel „Gheboasă” Gavriș ]. Ar mai fi Vlad Munteanu aka DOC, de care eu sincer nu am auzit [ El-Doctor,  L-Doc si la fnal DOC ]. Certaret, mai multe de spus nu-s, poate daca eram fan hip-hop spuneam mai multe.

Mi-a placut evolutia lui Darius Dan Ursa, o sa mai scriu despre el in curand.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *