Nelu Curca s-a calugarit?

Toata lumea vrea sa stie de ce s-a calugarit Nelu Curca, adica actorul Mihai Coada din serialul La bloc. Serialul a fost lansat la Pro TV in 2002 si ne-a bucurat timp de cinci ani, pana in 2007. Actorul nascut la Ploiesti in anul 1952 la data de 17 iunie ( anul acesta a implinit 71 de ani! ) spune lumea ca s-a dus la manastire, dar oare e adevarat? raspunsul este evident ca nu, dar lumea se ia ca de obicei dupa aparente. Mihai se duce des pe la manastiri, se imbraca ca si cum ar fi calugar, dar de fapt nu face altceva decat sa se roage. Este evident la varsta sa, desi tu credeai ca e mai tanar.

Nelu Curca s-a calugarit?

Nelu Curca, actorul Mihai Coada s-a calugarit, asta este cea mai noua stire care circula pe internet. Doar ca el a aparut de cateva ori in media si a spus ca nu este asa. DA, poarta barba si sutana, dar asta doar pentru perioadele cand merge sa se roage si sa se inalte spiritual pe la cate o manastire. La cei 71 de ani ai sai, fostul actor cauta si hrana sufleteasca, dupa ce ani buni ne-a incantat la televizor in comedii.

Actorul Mihai Coada pe care lumea il stime mai degraba din rolul lui Nelu Curca din serialul „La bloc” a reusit la examenul de la IATC odata cu mine ( glumesc, de fapt in anul 1983 – pe cand eu abia terminam clasa a XI-a ). Fiind nascut la Ploiesti, dupa doi ani – adica in 1985 a devenit actor la teatrul din localitatea natala, vestitul Toma Caragiu – precis te gandeai la alt ploiestean vestit din lumea scenetelor de teatru, scriitorul Ion Luca Caragiale. probabil si pentru ca acesta s-a nascut cu 100 de ani mai devreme, in 1852.

Din anul 2012 actorul Mihai Coada s-a pensionat – gurile rele spun ca Nelu Curca nu mai era ceea ce voia sa ne arate la televizor actorul nostru, asa ca a decis sa stea mai mult acasa. Colegul sau Dragoș Moștenescu a ramas insa in lumea filmului. Evident asta s-a intamplat pentru ca este mult mai tanar, fiind nascut in anul 1967 la Bucuresti. Lista de filme in care a jucat Costel este ceva mai lunga.

Sa mai amintim si alti colegi de platou ai lui Nelu Curca: Mariana Dănescu, sotia lui Costel, Lili Jurca. Putina lume stie ca Mariana a avut o sora geamana, deci care arata exact ca ea. Imi aminteste de Grigore Vasiliu Birlic, despre al carui frate nu stia mai nimeni – probabil ca generatia mai tanara nici nu a auzit de vestitul actor de comedie, deci de fratele sau geaman nici atat.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *