Zi decisiva pentru Laura Codruta Kovesi

Azi Laura Codruta Kovesi este invitata sa raspunda comisiei CSM la intrebarile ce vizeaza revocarea ei. Am sa incerc sa anticipez putin decizia CSM-ului si pe cea a presedintelui. Asa cum ziceam acum cateva zile, PSD-ul sau mai exact Liviu Dragnea i-a pus gand rau sefei de la DNA, asa ca prin vocea lui Tudorel Toader a decis sa o inlature pe sefa DNA-ului cat mai repede. Banuiesc ca azi judecatorii de la CSM vor da dreptate Codrutei iar presedintele nu s eva desimti si nu o va revoca.

Zi decisiva pentru Laura Codruta Kovesi

Nu zic eu ca o fi Laura Codruta Kovesi cea mai buna varianta la conducerea DNA-ului, dar nu stiu de ce cand vine PSD-ul ca tancul peste ea, cred ca e o varianta mai buna decat altele. Nu am citit raportul care ar trebui sa-i puna capat carieriei romancei cu nume de maghiar [ in urma casatoriei ], dar sunt sigur ca nu gasesti roman cinstit 100%, asa ca momentan sunt de parere ca PSD nu este o solutie viabila pentru Romania, iar restul variantelor care i se opun sunt mai bune.

Lumea a iesit in strada, atat pentru a o sustine pe sefa DNA-ului dar si pentru a sustine PSD-ul care promite marea cu sarea, dar nu prea dau mai nimic. cine va castiga meciul azi vom afla diseara la stiri, eu mi-am zis parerea cu ceva ore inainte, nu isneamna ca nu ma insel. Deci eu pariez pe Laura Codruta Kovesi, sper sa si castig – daca nu, asta e. ce va urma? Pai niciun politican din sfera PSD+ALDE nu mai face decat cu suspendare, daca ai cumva scris in CV pedeapsa penala, nu se pune, mai pe scurt liber la furat si vandut ce a mai rams din tarisoara asta!

UpDate: desi timpul a trecut si PSD inca mai spera, situatia Codrutei este stabila!

News Reporter