Revocarea lui Kovesi

Internetul abunda in stiri legate de revocarea sefei DNA Laura Codruta Kövesi, dar evident sunt doar stiri ce vor sa atraga audienta – fie pe site-uri fie la televiziuni care nu mai au audienta – sau vandute puetrii PSD + ALDE ( UDMR ). Cat adevar este in aceste zvonuri? Zero, este doar visul coalitiei de la guvernare, nu pentru ca ar fi Codruta o sfanta, ci pentru ca ameninta sa distruga planurile coruptilor. Cine este in topul stirilor? Evindent ca Antena 3  cu titluri de genul: Zi decisivă pentru soarta Laurei Codruţa Kovesi. Ministrul Justiției va lua decizia în privința conducerii DNA.

Revocarea Codrutei Kovesi

Daca este posibila revocarea Codrutei Kovesi, raspunsul este evident DA. Cine o mai sustine pe sefa DNA? Presedinteel Klaus Iohannis este unul, dar si el se gandeste la cele sase case – pardon cinci, caci una deja a fost pierduta, dar intarzie sa apara sanctiunile pentru fals si uz de fals. Ca si Traian Basescu, actualul presedinte merge pe mana DNA-ului, pentru ca se cred mai putin vulnerabili, desi au si ei pietre grele atarnate de gat. Vor sacapa cei trei presedinti ai Romaniei de pedepse ( l-am adaugat si pe Iliescu, care are probleme grave legate de Revolutie si mineriade ) .

Ca sa incheiem povestile legate de revocarea din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi: ea poate fi data jos doar de catre presedinte la cererea lui Tudorel Toader ( adica a minsitrului Justitiei ) dar cu avizul CSM. Momentan PSD-ul nu-l controleaza nici pe preedinte si nici CSM-ul in totalitate. Deci sansele sa vedem azi o revocare sunt infime, dar sunt sigur ca zilele Codrutei la DNA sunt numarate. Cine o tine in realitate in scaun? Masele de demonstranti, adica mai degraba voturile lor – o miscare impotriva maselor ar insemna pierderea voturilor si inca patru ani ai PSD la guvernare in parlamentul viitor.

News Reporter