WebPress – cum folosim un site de stiri

Site-ul WebPress se adreseaza tuturor acelora care vor sa fie prezenti pe grupurile si paginile FaceBook administrate de noi. Mai exact, in loc sa postati tot felul de distribuiri, vom prelua noi pentru dumneavoastra ceea ce vreti sa stie colegii de grup, iar dupa publicare puteti sa distribuiti stirea. Pasul 1: postati articolul pe profilul dumneavoastra, iar la pasul 2 puteti deja sa-l distribuiti in grupuri!

WebPress – cum folosim un site de stiri pus la dsipozitie GRATUIT!

In primul rand vreau sa va dau o veste buna: fiecare postare va contine o reclama GRATUITA pentru sponsorii site-urilor noastre ( din diaspora ). Exemplu? Mai jos aveti traseele si numerele de telefon pentru firma de transport TeoTuring, cu plecare din Iasi catre Germania, Austria, Belgia, Olanda si UK.

Aveti o afacere in Germania si vreti sa o promovati? Nimic mai simplu, apelati la specialisti, beneficiati de mii de vizualizari zilnic. Vreti sa spuneti ceva membrilor dintr-o anumita zona a Germaniei? Avem 10 grupuri, alegeti orasul si noi va vom distribui GRATUIT informatiile, evident dupa ce le verificam in prealabil. Daca iti spunem ca poti ajunge la peste 30.000 de romani pe FaceBook si ca site-ul romanilor din Germania are cel putin 2000 de vizitatori zilnic, cred ca intelegi fara probleme ca te putem ajuta.

Nu in ultimul rand te anuntam ca avem si un site de anunturi gratuite, care la randul sau detine o pagina speciala de anunturi in Germania. Locuri de munca, inchirieri si vanzari diverse, toate exista deja si sunt puse la dispozitia ta!

teoturing-transport

News Reporter