WebPrss – stiri si informatii romanii din UK

Pagina romanilor din UK a depasit de curand 2.000 de fani, iar grupul de anunturi GRATUITE 2.200 de membri. Poti beneficia si tu de suportul nostru, pentru a fi cat mai aproape de romanii din UK. Nu mai zic de site-ul e4UK.Info – un site citit zilnic de peste 1000 de romani. Daca ai aflat si tu ca reclama este sufletul comertului, atunci vei intelege de ce si cum te putem ajuta noi. Ai o firma in Romania sau UK? Sponsorizeaza unul din site-urile nostre si noi te promovam GRATUIT!

WebPrss – stiri si informatii romanii din UK si Irlanda de Nord

WebPress este pe langa site de stiri si unul de publicitate in Marea Britanie,Irlanda si evident in Romania ( multi dintre cititori sunt inca in tara, cautand informatii despre emigrarea in UK ). Ne dorim o colaborare pe termen lung cu transportatorii si firmele de intermediere a fortei de munca, pentru ca deja site-ul i4Jobs.Net este unul cautat de catre cei ce vor sa gaseasca un loc de munca in Uniunea Europeana.

De ce am creat acest portal? Pentru ca vrem sa facem ordine in sutele de postari zilnice de pe paginilie si grupurile nostre de pe FaceBook. Avem deja sute de postari care asteapta sa fie aprobate in fiecare dimineata, multe dintre ele fiind neinteresante, slab informate sau mai rau, care dezinformeaza. Astfel ne scapa permanent cate o postare care trebuia aprobata, iar daca mai este si ceva URGENT, va dati seama ce inseamna o zi intarziere. Hai sa facem putina ordine, ok?

anunturi-uk

News Reporter