Mesaje de la romanii din Germania

Am decis sa postam aici cele 1000 de mesaje primite de la romanii din Germania, apoi sa le distribuim pe pagina noastra de FaceBook dedicata comunitatii din aceasta tara. Multe mesaje nu au din pacate date de contact, asa ca va sfatuim ca atunci cand lasati un mesaj, sa tineti cont de faptul ca nimeni nu are cum sa va puna in legatura cu cei care citesc mesajele.

Mesaje de la romanii din Germania

Alex: Caut loc de munca în Germania de preferat în Hamburg locuiesc în Pinneberg . Transport internațional comunitate curier expres și Trasport persoane vechime permis 10 ani cat B. Am 33 de ani si accept orice ce fel de job în fabrica montaje mecanica sau operator mașini sau montator geamuri uși aluminiu sau PVC și panouri solare, turnător aluminiu formator cu experienta nr tel 00 49 1577 3607284. [ Romanii din landul Schleswig-Holstein pot sa-l ajute! ].

Servus, doresc sa ma mut in Leipzig (din afara Germaniei) si as dori sa stiu care este procedura pentru a lua o chirie cu o camera. Pot lua chirie daca nu am cont la banca in Germania? Am vazut pe immonet.de chirii le preturi rentabile. De exemplu Warmmiete este vreo 300, iar Kaution vreo 500. Mai sunt si alte costuri la inchirierea unui apartament? Mi se cer bani si pt alte costuri ce nu sunt scrise? Eu vorbesc limba germana, am inceput sa imi fac Bewerbung pentru un loc de munca. Pot fi acceptat pt un post daca nu am inca adresa in Leipzig? Va multumesc mult daca locuiti in Leipzig si ma puteti ajuta cu informatii. Marcel ( email )

transport-germania

News Reporter