Vlad Plahotniuc a primit 30 de zile de arest preventiv

Moldovenii se lupta in continuare cu Vlad Plahotniuc, desi acesta este fugit din tara, asadar el a primit 30 de zile de arest preventiv, doar ca nu prea are cum sa stea la racoare. Nu stim daca asta este in continuare o lupta politica sau sunt dovezi ca acesta este intr-adevar vinovat, cert este ca pe fondul luptei politice, fara a avea rezultate in economie, ce-ti mai ramane? Lupta politica, praf in ochii alegatorilor. Iata ca Judecătoria Ciocana din Chisinau a emis un mandat pe numele fostului lider PDM, la cererea procurorilor. Sa fie asta dovada ca lupta cu statul oligarhic s-a incheiat?

Vlad Plahotniuc a primit 30 de zile de arest preventiv

S-au scris sute de articole despre implicarea lui Vlad Plahotniuc in diverse scheme din Republica Moldova, cert este ca daca acesta ar fi fost singurul corupt din tara, acum lucrurile ar fi trebuit sa mearga struna, dar uite ca nu merg. Republica Moldova are la guvernare trei partide, doua formeaza Blocul ACUM si evident partidul presedintelui Igor Dodon. Nu stiu de ce am impresia ca de fapt avem o singura forta impartita in trei segmente, doua care mimeaza orientarea pro-europeana si una car ese adreseaza electoratului cu afinitati pro-sovietice.

Cand auzi intr-un stat asa zis democratic ca o persoana este capul rautatilor, te intrebi: cum e posibil sa fie Vlad Plahotniuc la carma a tot ce misca in Republica Moldova, dar tot el sa fie cel fugit din tara? Evident ca cei ce manipuleaza totul sunt mai multi, organizati si cu o agenda bine pusa la punct. DA, in orice organizatie de acest tip cineva detine controlul, dar nu pe cel absolut – ca nu suntem in Rusia unde Putin face ce vrea, cand vrea si cui vrea el. NU, in Moldova sunt multe capete ale caracatitei ce suge sangele tarii – dovada este nivelul scazut de trai din 1990 si pana astazi – a cazut un cap, dar au ramas 100! Oare se vor prinde moldovenii ca sunt dusi de nas?

News Reporter