Traian Basescu ar putea fi premier

Traian Basescu cocheteaza cu ideea de premier, a fost propus – nominalizat – pentru doua tari, Romania si Republica Moldova, pentru ca daca nu stiti, are si cetatenia Basarabiei. Mai sunt doar doua bariere pentru ca Traian Basescu sa ajunga Prim Ministru, in tara de bastina sa-l voteze maghiarii – a nu se intelege UDMR, iar in Moldova sa-l voteze rusii, a nu se intelege membrii PSRM.

Traian Basescu premier in Romania sau Basarabia

In Romania membrii UDMR vor sa-l ajute pe Traian Basescu sa ajunga premier, dar se opun maghiarii din partid, in schimb in Republica Moldova este sprijinit de membrii PSRM, cu exceptia celor prorusi! Deci acum sa vedem ce va alege fostul presedinte al Romaniei si posibil al Moldovei – daca se va realiza unirea ( evident ca este vorba de renuminitul Coniac Unirea )!

Acum o sa ma intrebi de ce a aparut stirea pe Esti Fraier cumva? Pentru ca asa ai fost daca ai votat cu PSD, dupa tot ce ti-au facut de 27 de ani incoace! Adica iti spune Dragnea ca la aia de la Vax Popului ca o sa se numeasca singur premier si tu tit cu el votezi? Asa va trebuie daca ati fost fraieri, sa nu veniti la mine sa va plangeti peste cateva zile, luni sau ani!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *