Mai romane esti cam fraier, nu crezi?

Pe cuvantul meu daca nu am ajuns la concluzia ca votul universal este un pas inapoi pentru tara asta. Adica toti aia care raspund ca i-a adus barza la Vax Populi mi-au decis mie viitorul? Atunci cum sa nu traim asa cum vedem si simtim pe pielea noastra? Vom avea un premier condamnat cu suspendare, vi se pare normal? Un fost premier plagiator, un presedinte care teoretic e condamnat penal pentru fals si uz de fals – vezi cazul caselor lui Iohannis. Ce ne mai paste fratilor, am fost luati de fraieri, nu vi se pare?

Diaspora a votat anti PSD, dar nici nu a contat, in restul tarii PSD-ul a iesit pe prima pozitie cu exceptia catorva judete, unde am avut UDMR-ul! Prezenta la vot nici macar nu a ajuns la 40%, deci ne vor guverna unii care au o sustinere de sub 20% – mai boi sunteti normali?

Dragnea premier?
Mai romane esti cam fraier, nu crezi?
News Reporter

1 thought on “Mai romane esti cam fraier, nu crezi?

  1. Felicitari. Tocmai ai caracterizat jumatate din populatia Romaniei. Imi permiti sa mai adaug cateva procente? 6.Daca nu esti capabil sa realizezi cine sunt prostii din jurul tau si sa te descotorosesti de ei, cel mai probabil esti printre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *