TOP-10 cele mai frumoase rochii la Oscarul din 2016

Premiile Oscar poate fi pe buna dreptate considerat cel mai important si prestigios eveniment in lumea cinematografiei. Acesta este intr-adevar un eveniment foarte grandios, din care obligatoriu face parte importanta si covorul rosu. Totul incepe cu el. Este placut sa privesti defilarea vedetelor de cinema pe acest covor, un fel intrecere de ”care mai de care”. Cineva a fost faorte rapid si deja a facut o selectie, un fel de top 10 cele mai frumoase rochii de la Oscarul din 2016.

TOP-10 cele mai frumoase rochii  de la decernarea premiilor Oscar din 2016.

O actrita din top – Olivia Moon, cu rochia eleganta de la Stella McCartney. Modelul actual de rochii asimetrice in combinatie cu o frumoasa nuanta de portocaliu a facut aceasta rochie, desi modesta, dar extrem de frumoasa.

In continuare pe lista, Jennifer Garner si rochia de star real de cinema de la atelierul Versace. Cu un corset lucios si concentrarea pe un singur umar.

Alicia Vikander a ales o rochie foarte buna de la Louis Vuitton, care a subliniat in mod eficient tineretea si frumusetea ei.

Saoirse Ronan a fost inegalabila in rochia stralucitoare de la Calvin Klein. Nimic de prisos: un stil simplu si tesatura stralucitoare.

Julianne Moore a purtat o rochie neagra, frumoasa de la Chanel, la care corsajul o pune in evidenta.

Kerry Vashangton a devenit o stea in rochia de seara de la Versace. Foarte indrazneata, dar si foarte spectaculoasa. O combinatie contrastanta dintr-un corset din piele, cu o fusta alba, luminoasa.

Cate Blanchett a ales o rochie foarte frageda si fina de la Armani. Cred ca pe multe doamne aceste flori tridimensionale le-au impuns direct in inima!

Naomi Watts a ales, de asemenea, o rochie de la Armani. Stilul elegant, culoarea uimitoare si stralucire de lux … mare!

2 rochii fara dubii preferate de multi – rochii de la Dior. In primul rand – rochia lui Jennifer Lawrence din dantela eleganta.

In al doilea rand – rochia rosie de lux aleasa de Charlize Theron, care era pur si simplu indecent de buna!

Voua care rochii v-au placut cel mai mult? Toata GALERIA foto AICI!

News Reporter