Femeile si gentile

Femeia nu este femeie, daca iese din casa fara geanta dupa ea. Ce inseamna pentru fiecare din ele geanta, ce poarta in ele – este de fiecare data un lucru foarte deosebit. Am vazut in multe filme cat de multe lucruri incap in geanta unei femei…

Caracteristicile doamnelor dupa forma si dimensiunea gentilor purtate de catre ele.

1. Geanta voluminoasa.
O geanta voluminoasa, probabil, va fi alegerea unei femei energice, inteligente, foarte activa si muncitoare. Astfel de femei, de obicei, au succes in orice afacere, merg direct la si sigur spre implinirea scopului sau si au o pozitie ferma in toate. De obicei, aceasta geanta se deschide usor si are mai multe compartimente.

2. Geanta de dimensiuni medii, fara multe bibelouri.
Proprietara unei astfel de genti de mana – o femeie retinuta, calma si organizata, capabila de a evidentia lucrurile importante. Aceste doamne sunt pedante, iubesc ordinea si simplitatea, isi ating scopurile lor. Probabil cel mai bun mod de vacanta pentru ele – o excursie la tara sau la cabana.

3. Geanta eleganta si sofisticata.
In cazul in care o femeie isi alege o astfel de geanta pentru fiecare zi, ea poate fi caracterizata drept o doamna cu un caracter rafinat, aristocratic, pentru care aspectul sau este mai presus de toate grijile. Ea arata intotdeauna perfect, si chiar la plimbarea catelului va fi „echipata complet”. Cel mai adesea, astfel de frumuseti isi gasesc usor un domn si se ocupa doar de garderoba lor, de distractii si de familie.

4. Geanta miniatura.
Exista iubitoare de genti mici, fara manere, mai degraba asemanatoare cu un sac pentru machiaj. In ea incape doar un blocknotes mic, telefon mobil, ruj si o oglinda. Aceasta dimensiune mica a gentii spune despre stapana ei ca este o doamna bine organizata si retinuta.

5. Geanta lucrata si decorata personal.
Proprietara ei – un persoana creativa, plina de imaginatie. Ea iubeste tot ce este original, frumos si neobisnuit. Este o gazda minunata, iubeste confortul in casa si lucrul manual.

58926923_sum

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *