Testare obligatorie COVID la dentist

Azi ne scrie un cititor patania sa cu o programare la dentist – programare din timp, la termen pentru consultatie postoperatorie. Mesajul il vedeti mai jos, concluzia e una singura: indiferent daca vii in tara pentru un control de rutina – evident contra cost, deci chiar daca vii din zona verde, romanii au mai gasit cum sa ia bani tot de la cei ce au nevoie de actul medical: o taxa de 65 de lei! Suna omul respectiv si intreaba: dar e valabila testarea asta la vama, sau oriunde altundeva? A, nu stim – noi va dam o adeverinta ca ati facut testul rapid din sangele de la deget.

Testare obligatorie COVID la dentist

Nu stim daca metoda asta mai este aplicata si in alte domenii medicale, sau doar la „anumiti” dentisti, dar este evident ca este jaf la drumul mare, aici nu mai e vorba de placrerea de a merge in vacanta, este vorba de o necesitate medicala. OK, faci testul si il platesti – dar macar sa fie folositor, caci daca este un test neconlcudent care nu e valabil nici macar 24 de ore, sau mai corect spus luat in seama de catre o entitate nationala sau internationala, atunci el cui foloseste de fapt? A, celor care incaseaza banii, adica statul roman.

Nu este prima daca cand statul roman – iar aici ne referim strict la guvernanti si la parlament – ca numai ei dau legi, ordonante si alte astfel de decizii, deci nu est eprima data cand se profita de cei care nu au incotro – au ceva bani si fac interventii medicale, gen implanturi, etc. atunci sigur au si bani de dat sub diverse forme. Ai casa, masina sau salariu „motivant”? Mai da ceva la buget.

Impreuna cu sistemul bancar – care ia deja bani pentru simplul fapt ca ai cont la ei, pe care evident trebuie sa-l faci, pentru ca altfel nu ai cum incasa salariul si se vrea „transparenta”, sistemul sanitar si cel juridic sunt cele trei forme de stors banii de la populatia care inca mai are de unde plati si sustine un stat corupt.

News Reporter