Iulian Urban dezinformeaza [ cu buna stiinta sau NU? ]

Au mai fost cazuri in care am depistat ca Iulian Urban dezinformeaza pe FaceBook, in goana de a se prezenta ca mare aparator al dreptatii in tara noastra. Am vazut si ultima isparva: testul COVID prezentat ca fiind efectiat la doar 18,74 euro in Germania. Pune si o poza pentru credului, care daca ar sti limba germana ar descoperi ca de fapt acolo este o plata separata pentru un bandaj. Stam si ne intrebam, oare care este scopul miilor de postari facute de Iulian Urban? Doar asa ca sa se afle in treaba? Sta zilnic si culege orice este negativ, fara sa discearna daca este adevarat sau nu? Sau manipuleaza cu buna stiinta?

Iulian Urban dezinformeaza [ cu buna stiinta sau NU? ]

Mai exact ce avem noi aici? Un test de COVID facut la internarea in spital – testul e gratuit, dar pe factura vedem un cost suplimentar, pentru un bandaj steril. Dar cui ii pasa de adevar, daca putem face putina zarva? DA, stim ca se fac teste COVID inutile, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dezinformam lumea ca uite ce ieftin se fac testarile in Germania, iar la noi ne golesc buzunarele. Avem sute de exemple de incompetenta si mai ales hotie in Romania, dar sa nu mai adaugam si noi din burta, ca nu foloseste nimanui.

Asadar sa nu manipulam domnule Iulian Urban, sa ne informam si sa nu alergam dupa like-uri si comentarii, doar de dragul de a avea audienta pe retelele de socializare. Romanii sunt si asa bulversati de stirile despre COVID, au obosit sa stea cu masca pe figura, fara a vedea finalitatea actiunilor sale si ale guvernului care gestioneaza pandemia si economia Romaniei. Cand dam o veste, o stire sau relatam ceva, ne informam – mai ales cand te lauzi ca ai nu stiu ce asociatie, firma, etc.

News Reporter