Televizor Wellington 55FHD287 – super oferte
IT 

Cautam de curand oferte de televizoare Full HD cu diagonala mare, asa am ajuns sa gasec pe tv-review ro un review la televizorul Wellington 55FHD287. Cu o diagonala generoasa de 139 de centimetri si rezolutie Full HD este optiunea ideala pentru un televizor de sfragerie, unde sta intreaga familie sa priveasca un film – sau pentru cei imaptimiti de concursuri, Romanii au talent!Principalul avantaj al acestui televizor? Unghiul mare de vizibilitate, pana la 178º! Deci ne asezam comod in jurul sau si privim mai confortabil ca la cinema.

Televizor Wellington 55FHD287 – super oferte si revew-uri

Cand am citit cate functii are televizorul Wellington 55FHD287 am zis deja ca ar trebui sa intreb copii ce inseamna fiecare, pentru ca pe vremea mea, cand aveam singurele televizoare color cele nemtesti RFT sau Telecolor, iar dupa revolutie ne-am umplut de Alfa, nu auzisem de Zoom Mode, Comb Filter 2D/3D, CTI/LTI, Digital Noise Reduction sau Dynamic contrast. Sicer sa fiu am ramas impresionat [ placut ] de acest televizor si de raportul calitate  – pret, pentru ca evident sunt altele mul mai bune, dar la un pret mult mai mare.

Am sa va spun acum insa ce m-a convins ca este alegera perfecta: cardul CI pentru a putea urmari programele TV de la furnizorul de cablu far asa mai lua acea cutie cu telecomanda separata. Nici nu stiti cat ma enerva vechiul televizor, cel cu tub catodic – dupa ce au venit cei de la cablu si mi-au dat un receiver – sau cum ii mai zice, IP Box scrie pe el, mi-au insirat o gramada de cabluri intre ea si televizor, am trebuit sa adaug un prelungitor, mai exact un chin in plus si evident doua telecomenzi de parca as fi la pupitrul unei inventii colosale, nu ma uit la un televizor.

Daca am lamurit cum este cu slotul CI, deci utilizarea unei singire telecomenzi, cea a televizorului, sa vedem ce e cu porturile HDMI, cele care le folosesti ca sa te uiti la filme de pe laptop. Are asa cum ziceam, un slot HDMI si un port HDCP. In plus are si conectivitate USB 2, pentru a te conecta la un stick flash. Cred ca faptul de a avea toate optiunile ca la un smart TV, desi nu ai unul este mai mult decat ok. Chiar nu vad ce i-ar mai trebui ca sa fie televizorul ideal pentru intreaga familie.

Foarte subtire, usor si cu diagonala generoasa de 139 de centimetri, acesta este televizorul Wellington 55FHD287, o marca de renume mondial si care nu-si dezamageste utilizatorii. Poate fi ecranul preferat pentru jocuri de pe consola sau monitorul laptopului tau atunci cand vrei sa stai pe canapea si sa te uiti la un film de pe HDD-ul laptopului. Daca optezi pentru redarea de pe un stick USB, nu trebuie decat sa-l conectezi la televizor. Vizionare placuta!

Televizor Wellington 55FHD287
Televizor Wellington 55FHD287 – super oferte si revew-uri
News Reporter