Samsung GALAXY S10 ofera cea mai CLARA IMAGINE
IT 

Am zis eu ca pana la urma tot coreeni de la Samsung vor f cei care vor oferi cea mai clara imagine pe un smartphone, sa se face ca acum cei care vor achizitiona un Samsung Galaxy S10 Plus, vor fi cu un pas inaintea oricarui posesor de telefon mobil, daca discutam de poze. Asta este, cine are bani sa-si ia un telefon de top, merita si rasplata pentru banii dati pe el. Asa se face a Apple a iesit pe locul doi la acest capitol cu al sau iPhone XS, dar lupa continua. Sau sa vezi ca de fapt stirea era legata ca a aparut cea mai clara imagine cu noul Samsung Galaxy S10? Asa sa fie?

Samsung GALAXY S10 ofera cea mai CLARA IMAGINE

Sincer nu mai stiu ce sa zic cu stirile astea noi din domeniul IT, in fiecare zi suntem bombardati cu noutati de la marii producatori de telefoane mobile, tablete si laptop-uri, asa ca desi nimeni nu a vazut noul model de la Samsung, toti publica poze cu el. Asa ca am luat si noi o mica pacaleala, am scris intai titlul si pe urma am vazut ca de fapt e vorba de o poza clara cu telefonul, nu sunt specificati itehnice ale noului smartphone Samsung Galaxy S10!

Vrei sa stii preturi la telefoane? Recomand eMAG – au cele mai bune preturi in domeniul IT&C, cel putin asa pare la o prima verificare, comenzile online vin rapid – fata de alti furnizori, unde s-a asteptat si o saptamana! Daca vezi la noi o oferta de la eMAG, sa stii ca am verificat-o noi pentru tine.  Daca ti-am fost de folos, revino pe WebPress.Info si alta data, noi iti vom pregati surprize din cat mai multe domenii de interes general!

News Reporter