Oare cat costa promovarea in Social Media
IT 

Primul pas ca sa poti fi prezent in Social Media este sa ai daca nu un site, o pagina de prezentare pe un site care te poate promova in Social Media – varianta pe care o sustin si cred ca daca vrei ceva profesional te costa intre 100 si 500 de euro! Evident ca iti recomand sa ai si site-ul tau, pagina ta de FaceBook si sa colaborezi cu adminii de la grupurile mari unde vrei sa te promovezi. Atentie! Este bine sa ai un brand, un nume dupa care sa te recunaosca lumea! Iti recomand sa ai poze facute profesionist, gen bannere, etc. Asta te va ajuta enorm in promovarea afacerii tale!

Prezenta ofertei tale pe orice pagina cu peste 20.000 de fani este benefica! NU va bazati pe sute de distribuiri pe grupuri unde nimeni nu le citeste! Daca ati fost cel putin odata blocat de FaceBook pentru ca ati distribuit prea mult, fie va conformati standardelor, fie riscati sa ramaneti blocat mai mereu pe retelele de socializare. Nu va ajuta cu nimic postarea in excces, asta este garantat. Odata pe saptamana este mai mult decat suficient sa postati! Mai mult, daca sunteti activi in comunitate este de 10 ori mai bine decat daca va postati doar propria reclama!

Ar mai fi o varianta, sa aveti un om care se ocupa doar de Social Media pentru voi – daca ai o firma, iti garantez ca un angajat, fie el si cu jumatate de norma te va ajuta mult mai mult decat sa stai tu singur sa incerci sa te promovezi! Nu uita ca ai nevoie de un site, o pagina si un brand pe care sa-l promovezi! Fara asa ceva, te zbati ca pestele pe uscat!

News Reporter