Cele mai scumpe telefoane la pret mic [ DiGi ]
IT 

Sincer sa fiu deja am frisoane cand ma gandesc la viitorul meu telefon, asa ca varianta de a avea un abonament si a putea cumpara un telefon mai ieftin ma macina din ce in ce mai des. Asa am ajuns sa vad oeferta celor de la DiGi, care nu este deloc de lepadat. Telefoane scumpe la preturi mici, asta este si visul oricui – sau ma insel oare? Sa zicem ca nu-ti permiti un iPhone Xs, care la eMag de exemplu – costa peste 5.000 de lei! Cam mult as zice eu, pentru un smartphone – fie el si iPhone. Ce ai zice daca ai putea sa-l iei in rate cu un avans de aproape 2000 de lei si apoi cu o rata lunara de doar 165 de lei.

Cele mai scumpe telefoane la pret mic [ DiGi ]

Acum sa ne uitam la telefoanele din gama Samsung, ce zici de un Galaxy S 10 Plus cu 128 GB memorie, cu un avans de doar 395 de ei si o rata lunara de 146 de lei? Suna bine, nu-i asa? Tot la eMag telefonul asta costa 3.800 de lei. Scump, nu multi isi permit asa ceva. Ai ecran certificat HDR10+! Adica super ecran la super pret. Dar sa vedem si alte preturi la DiGi. Tot de la acelasi producator poti lua un Samsung Galaxy A50 cu avans de zero lei si 62,5 lei rata lunara. Parca suna din ce in ce mai bine!

Daca mai cauti un telefon cu avans zero si foarte ieftin, iti recomand Motorola One Vision, tot cu avans de zero lei si 58 lei rata lunara. Deja ti-am dat cateva telefoane care merita cumoarate, bine nu ma refer la iPhone Xs, ala e chiar scump, oricate camere ara avea si oricat ar fi procesorul de puternic.

News Reporter