Proiectul WebPress – un nou inceput
IT 

Am decis sa dam o viata nou site-ului WebPress, de exemplu sa ofrim cui vrea sa scrie posibilitatea de a avea un blog personal pe domeniul nostru: exemplu – www.blogulmeu.WebPress.info, unde evident in loc de blogul meu veti pune ce nume doriti voi. In mod cert ca initial vor fi disponibile orice nume de site, pentru ca nu este ocupat niciunul. Avantaje? Veti putea castiga bani din blogul vostru, pentru ca aici este posibil sa-ti monetizezi blogul!

 Proiectul WebPress – un nou inceput in 2017

Am decis sa oferim gratuit bloguri pe platforma WebPress, doar cateva proiecte pentru cei care nu vor sa plateasca propriul domeniu sau care vor sa se mute de pe WordPress sau Blogger – ori alta varianta gratuita. Cred ca pentru cine doreste sa scrie despre Romania, sau despre orice altceva – noi suntem dispusi sa va ajutam pentru inceput cu o adresa web – un subdomeniu pe portalul WebPress. Ar mai fi o varianta de colaborare, sa scrieti direct aici pe site, sa va creem propria rubrica!

Proiectul WebPress intial a fost gandit pentru un ziar online pentru diaspora, apoi ne-am razgandit din lipsa de timp. Acum vrem sa-l revigoram, mai ales ca sincer vorbind eu zic ca domeniul este valoros. Poate ca nu azi sau nu maine, dar in curand vom reusi sa-l valorificam asa cum merita. Ar fi pacat sa lasam un domeniu in paragina, iar TLD-ul Info este evident predestinat informatiilor. Daca vrei sa te alaturi echipei WebPress nu ezita sa ne scrii la rubrica Contact. iti vom raspunde imediat ce vedem mesajul tau.

WebPress

News Reporter