Nu raspunde la mobil daca apare A C E
IT 

O noua frauda a facut ravagii in tabara posesorilor de smartphone-uri, cei sunati de la numarul de telefon 0607745241 sau la care apare pe afisaj A C E, pot primi facturi de sute de euro sau se pot alege cu telefonul ars. Acest mesaj a fost transmis de autoritatile cutare si cutare, NU raspundeti, inchideti imedia, etc. Daca sunteti sunati de un operator de la Orange, Vodafone sau Cosmote si sunteti rugati sa introduceti un cod de genul #99xxx inchideti imediat, este un bandit sau un hot cautat de interpol.

Nu raspunde la mobil daca apare A C E sau nu formati codul  09 #

Dup ace am fost anuntati ca se va inchide FaceBook sau ca va fi cu plata, un nou set de email-uri si postari apar pe site-uri sau primim email cui aceasta pretioasa informatie. Aiureli, ca de obicei! Intelegem ca deja tinerii – sau de ce nu aia batrani – se plictisesc si incep sa lanseze zvonuri. Asa e viata, nimic nou sub soare.

De cer nu ne dau noua idei de articole kLumea, in loc sa lanseze sperietori pe net, nu stiu – dar ii sfatuiesc sa se reprofileze! Mai primim tot felul de emal-uri prin care ne spun ca o sa ne citeasca cartela SIM, etc. Corect, exista virusi pentru smartphone, dar nu stai de vorba cu ei la telefon, sau esti asa de fraier incat sa crezi asta?

Concluzia: nu fi fraier si cauta informatii pe net despre orice pare a fi mai degraba o teapa decat o stire corecta! Noi suntem aici pentru a te feri de tepe si de pacaleli, insa nu le stim chiar pe toate, asa ca daca afli de una noua, ne poti spune si noi o popularizam!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *