Sfaturi pentru perioada de carantina

Stiu ca e cam aiurea in perioada asta cand trebuie sa stam cu totii in casa, asa ca am zis sa va dam ceva de vazut, mai distractiv dar totusi educativ. Evident ca cel mai bie ar fi ca dupa ce vedeti primul clip sa dati mai departe, asta daca va place cum prezinta Ungurul Bulan treburile. Mai in gluma sau mai in serios, toti trebuie sa stam in casa in perioada asta. Nu stim cat mai dureaza, dar nu are rost sa riscam sa ne imbolnavim sau sa-i imbolnavim pe altii, daca vrem sa se termine mai repede si cu consecinte cat mai mici.

Ungurul Bulan ne da sfaturi

Prezentam mai jos un videoclip distractiv dar din care trebuie sa luam exact ce e obligatoriu: sa stam in casa! Ma bucur ca a revenit Ungurul Bulan cu ceva nou, era si timpul sa-l redescoperim. Rasul ajuta, asta o spun si medicii, asa ca hai sa ne amuzam impreuna pe WebPress. Sfatul nostru este sa ramaneti pozitivi, au trecut atatea peste noi, o sa treaca si carantina asta.

Aveti idei noi de petrecut timpul in perioada de carantina? Nu ezitati sa le dati mai departe, sa ii ajutam si pe altii sa treaca mai usor peste izolrarea impusa de coronavirus. A trecut 1 aprilie, in curand vine caldura si cu siguranta multora le va fi dor de iesitul la gratar, de plimbari sau dupa caz, dupa shopping. Sa amanam putin treaburile astea si sa redescoperim familia. Retelele de socializare va ajuta si ele sa fiti mai aproape de prieteni, de cei dragi aflati si ei in izolare, asa ca fiti inventivi, gasiti partea buna a situatiei!

News Reporter