Gheorghe Magda Elena si FaceBook-ul

Gheorghe Magda Elena este binecunoscuta romanilor de pe FaceBook, ea cere cel putin din 2018 bani zilnic, cui poate si cui i se face jale de poveseta ei. Nu spune nimic de excrocheriile facute inca din 2011 [ au trecut iata 9 ani, dar ea ne spune aceiasi poveste! ]. E mama a cinci copii, taticul a fugit si ea traieste din alocatiile copiilor. Prima data era in Constanta, acul e mutata la Iasi, dar povestea lacrimogena continua. Magda Elena uita sa ne spuna ca la inceput se numea – sau isi spunea Alexăndroaie, ca intre timp unul dintre copii e deja nu doar major, dar are 20 de ani! Asadar fosta doamna Magda Elena Alexăndroaie, acum devenita Gheorghe, uita sa ne zica ca al cincilea asa zis copil este de fapt al fetei ei devenita majora intre timp!

 

Gheorghe Magda Elena si FaceBook-ul

Gheorghe Magda Elena cere ajutorul pe FaceBook, o face de ani buni. Nu si-a schimbat nici macar contul de la BCR, nu ne spune nici macar ca Protectia copilului i-a luat copii in 2011, asa ca s-a angajat si imediat ce i-a primit inapoi, a renuntat la serviciu si a reinceput munca de convingere pe FaceBook. Povestea ei a fot mediatizata prin 2014, cand a primit bani cat pentru o viata, a primit si aparatura electrocasnica, mai exact s-au gasit sute de romani cu inima mare dispusi sa ajute. Gheorghe Magda Elena isi face veacul mai ales in grupurile de romani din diaspora, mai cu dare de mana si mai sensibili.

Asa ca eu zic sa cautati mereu detalii despre cei pe care vreti sa-i ajutati, pentru ca nu cadea in plasa unor escroci, pentru ca sunt si oameni car eau cu adevarat nevoie de ajutor. De ce nu se sesizeaza autoritatile? Pai aici ar trebui sa faca plangere cei din Romania, ca de dovedit nu e greu, mai ales ca isi face poze cu un telefon de peste 800 de RON, asa cum se vede din poza de aici. Asta e ocupatia ei, este influencer pe social media, ar putea sa-si deschida un canal YouTube, ca poate mai ia niste bani si de acolo! Profilul de Facebook este aici. profil sters, acum are altul aici.  Este atat de activa pe retelele de socializare incat ai impresia ca toata familia sta si posteaza din 2 in 2 oare! Zilnic, fara pauze sau sarbatori legale! Iar banii curg, ca e imposibil sa nu se gaseasca cineva in fiecare zi sa nu doneze, asa-i romanul – mai inimos din fire!

News Reporter