Serghei Lavrov a fugit de la G20

Serghei Lavrov a fugit de la G20 din prima zi, evident pentru a nu avea de facut nimic, nimeni nu avea alt scop decat sa condamne Rusia, retorica de la Moscova neavand efect asupra celor prezenti. Ar fi trebuit sa stea pana vineri seara, sa incheie intrevederea celor mai puternice tari cu un dineu, doar ca evident nu prea avea e zice si ce face acolo. Nu era mai ok sa nu vina deloc? Alta discutie este despre razboiul dintre Rusia si Ucraina, pe care cei din urma zicem noi ca o sa-l piarda.

Serghei Lavrov a fugit de la G20

Rusia este din ce in ce mai izolata, dar la fel de determinata sa-si duca planul din Ucraina pana la capat. Cum se va termina „operatiunea speciala” nu stie nimeni, eu astept doar ziua cand se va termina si sper sa nu atace Odesa. Daca va fi asa, adica vom vedea rusii la Odesa, e clar ca s-a dus pacea de la granita Romaniei. Din acel moment orice e posibil, Ucraina nu va mai fi ce era odata ci o tara are se va destrama. Va intra in NATO ca sa scape cu restul tarii de rusi? Se va rupe in bucati si fiecare isi va lua terenul care i-a apartinut candva?

Pentru noi sa recuperam Cernautiul si Bugeacul ar fi normal, cred ca si ungurii vor partea lor, iar polonezii la fel. Cred ca si pentru cei ce vor reveni in granitele firesti va fi ok, UE si Schengen nu e putin lucru intr-o lume din ce in ce mai nesigura. Daca il rapeau astia pe Lavrov la G20 era o chestie faina, ca tot ziceau rusii ca le-ar place sa prinda un ministru european.

Ultima ora: fostul premier nipon a decedat, asa cum stiti a fost impuscat si a fost dus la terapie intensiva, dar nu a ajutat.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *