Rusia versus Germania

Ma uitam acum sa vad cum a evoluat frontul rusesc in lupta cu nemtii, drept sa spun cifrele m-au lasat masa. Primele victorii rusesti au venit abia atunci cand rusii au ajuns sa fie dublu la numar fata de germani. Asa as castiga si eu, asa se intampla si azi in Ucraina, rusii sunt cu mult peste ucrainieni ca numar – atat la tehnica cat si la numar de soldati. Iar victoriile lor sunt minime, deci pana la urma asta e secretul lor: multi maica, multi si fara capat. Unde mai punem ca nu au fost nici atunci si nici acum chiar singuri, aliatii de atunci fiind azi inamicii.

Rusia versus Germania

Ma mai uit si cum evolua frontul in 1944 pe 23 august si vad ca spre sud in Romania rusii nu prea aveau succes, asa ca pana la urma e adevarat ca am scurtat razboiul cu cateva sute de zile, fix cat sa ajunga rusii primii in Berlin si sa ne alegem cu Basarabia pierduta. Asta e istoria, sa speram ca ne vom uni macar formal in UE cat mai curand. Ce se va intampla cu lumea pe care o stim daca se prabuseste Rusia?

Vedeti si voi cum Maron vrea sa le dea rusilor o iesire onorabila din lupta cu Ucraina, care este de fapt lupta dintre rusi si occident. Va dori UE sa fie in lupta cu rusii sau va cauta o iesire din care sa nu piarda prea mult economic? Va ceda UE totul pana la granita cu Romania si Polonia in mana rusilor contra pace si gaz? Pace vorba vine, pentru ca e posibil sa vedem cum tarile baltice for fi ciopartite si ele [ sau NU, pentru ca aici mai e vorba si de NATO! ],

Cat vor rezista rusii? Pai cam 10 ani cel putin, pentru ca se va gasi mereu de unde sa ia resurese si poporul rus e usor de tinut flamand, daca le oferi perspectiva unei Rusii victorioase. Sa nu uitam ca Rusia s-a prabusit nu pentru ca asa au vrut rusii ci pentru ca natiunile ocupate au decis ca nu mai vor in URSS.  Deci sa-ti pui speranta in rusi, e o mare gogomanie [ asa zic eu, nu sunt cine stie e mare strateg ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *