Saptamana 4Fashion pentru cunoscatori

Am decis sa le facem o surpriza doamnelor de pe Kit Goblen, sunt din cate stiu eu peste 4000, deci ne adresam unui public feminin avizat. Vom aborda subiecte legate de fashion, de la imbracaminte si pana la accesorii. Ne vom axa pe productii handmade, le vom promova si vom incerca sa le ajutam sa-si vanda produsele. Site-ul nostru va avea in fiecare luna cate o campanie de promovare pe FaceBook, pe pagini si grupuri din Romania, Germania, Irlanda si UK. Asta pentru inceput, pentru ca ne bazam pe resurse pe care le avem deja.

Saptamana 4Fashion pentru cunoscatori

Avem deja cateva idei, promovarea iilor romanesti – cred ca pana la urma daca vrem sa ne simtim romani, ar trebui sa avem in casa asa ceva, dar si o bundita din Bucovina nu ar strica nimanui. Eu am una de la strabunica mea, ce este drept nu mai arata chiar ca noua, insa daca o sa gasesc cum sa o reconditionez, as fi mandra sa ies cu ea, la hramul orasului.

Nu ne oprim aici, va vom oferi posibilitatea sa va coasesti singure iile, avem deja promisiuni de la cativa producatori ce ne vor pune la dispozitie modele si materie prima, deci vei avea un produs handmade, dar facut de tine. Daca vei dori sa vinzi produsele tale, iti recomandam paginile de facebook Magazine Online si Iarmaroc. Sunt 100% gratuite, deci chiar daca nu-ti promitem nimic, sansele de a vinde produsele create de tine cresc considerabil!

Vanzarea in Germania: avand in vedere ca avemdeja prieteni in Germania, iar acolo lumea are ceva mai multi bani decat in Romania, piata de produse handmade ar fi oportunitatea pe care tu o astepti!

Saptamana 4Fashion
Saptamana 4Fashion
News Reporter