Pasiune italiana de le Dolce & Gabbana

Pasiune italiana sau colectia de primavara-vara 2015 de la Dolce & Gabbana

Vrem sa va prezentam aici o mica parte din noua colectie de Primavara-Vara pentru 2015 de la casa de moda italiana Dolce & Gabbana, (doar cateva modele din colectia aceasta, cele care ne-au placut cel mai mult). Nu este obligatoriu sa va placa si voua, puteti alege orice alt model.

Designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana raman fideli stilului companiei si creaza in fiecare colectie de sezon cele mai bune haine dupa toate criteriile. Pentru multe sezoane, designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana s-au inspirat cu idei pentru colectiile sale din natura si cultura natala, din Italia.

Pentru colectia lor de primavara-vara a lui 2015 designerii au decis sa combine doua culturi – italiana si spaniola, lasand in arsenalul sau cateva elemente siciliene preferate. Motivele spaniole pot fi vazute in rochii cu volane, presarate cu trandafiri, garoafe, mazare imprumutate de la dansatoarele de flamenco, in variatiile pe tema spaniola, in costumele de toreador, care ne amintesc de lupta cu taurii, intr-o combinatie de culori rosu si negru, in utilizarea centurilor, corsetelor, broderiilor bogate si dantela spaniola.

Colectia s-a dovedit a fi ca intotdeauna interesanta, incantatoare si foarte frumoasa. Multa atentie de data aceasta designerii au acordat, de asemenea, accesoriilor frumoase si detaliilor fermecatoare. In general, nu va mai obosim cu discutii si va dorim o vizionare placuta cu speranta ca o sa va bucurati de aceasta colectie!

News Reporter