Dolce & Gabbana in Romania

Eu una va zic cinstit, pana nu am avut in garderoba o rochie de la Dolce & Gabbana si o geanta Gucci, nu m-am simtit bine. Recunosc ca acest minunat cadou l-am primit de la sotul meu in calatoria la Dubai, unde am sarbatorit 10 ani de casnicie. A fost un eveniment pregatit cu doi ani inainte, caci nu suntem nici pe departe din categoria celor ce merg la shopping in Dubai cand vizeaza. Poate nici macatr nu era necesar, dar ca orice femeie, am si eu cateodata fanteziile mele. Astazi doamnele mele sunteti salvate, puteti merge la hotelul Marriott si va puteti cumpara direct de la producator produsele Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana in Romania

Daca esti o doamna care se respecta ar trebui sa ai si ceva de marca in garderoba, eu una am ales doua marci, Dolce & Gabbana si Gucci – pentru ca ambele vand doar produse de lux, iar daca tot muncesc cred ca merit si eu ceva ce se obtine mai greu decat printr-o vizita la SuperMarket. Nu mai spun ca sunt atrasa de moda italiana, dar recunosc ca nu o sa cumpar niciodata incaltaminte de lux, caci nu-mi permit si apoi se strica oricum, pe cand o geanta sau o rochie de seara, isi vor pastra farmecul mai mut timp.

Daca ar fi sa aleg intre brand-urile romanesti, va spun sincer ca nu ma pot decide. Pur si simplu nu vad mare deosebire intre ce se ofera pe piata si un brand, dar este doar o parere. Nu-s incantata nici de Catalin Botezatu si nici de alte asa zise „nume” din lumea modei din Romania. Poate de oferta facuta de Gina Pistol., dar despre asta o sa discutam in curand.

Dolce-and-Gabbana-Romania
Dolce-and-Gabbana-Romania
News Reporter