Rochii de mireasa – Kookla 2015

Este perioada nuntilor, e normal sa ne indreptam atentia spre cel mai cautat si urmarit obiect de la asa numitul eveniment – nunta, rochia de mireasa. Fiecare fata viseaza din copilarie la acest moment unic din viata, pe care il doresc sa fie de poveste.

Cititi mai jos alte doua articole la tema:

Istoria rochiei albe de mireasa

Rochiile de mireasa de neegalat la la Aire Barcelona

Astazi va prezentam colectie de rochii de nunta frumoase, unice, elegante  de la Fashion House Tatiana Kaplun.

Numele designerului rus Tatyana Kaplun este de mult timp cunoscut in industria modei de nunta. Compania, care poarta acelasi nume a fost fondata in Nijni Novgorod, in 1995, lucrarile sale au fost foarte apreciate de profesionisti, precum a primit si aprecierea si recunostinta multor mii de mirese, care au ales pentru nunta lor rochia de la Tatiana Kaplun.

Recunoasterea internationala  fata de rochiile Tatianei Kaplun s-a exprimat in  prestigioasele premii internationale de moda pentru mirese, precum a fost mereu apreciata si varietatea infinita de forme, stiluri si culori a designerului rus. Rochia de mireasa a Tatianei Kaplun intotdeauna arata elegant, unic, frumos, magic si de neuitat!

Casa de moda, rochii de mireasa Tatyana Kaplun a reusit in acest scurt timp de existenta sa devena unul dintre designerii cei mai recunoscuti in domeniul modei de nunta, nu numai in Rusia, dar si in strainatate. Tinutele ei sunt reprezentate in mai mult de 80 de magazine in Rusia si in tarile din vecinatate.

Pentru cei interesati va aducem la cunostinta ca exista magazin cu aceste rochii la Chisinau, in Romania in orasul Galati.

Priviti, admirati, savurati, inspirati-va din ALBUMUL cu rochii de mireasa Tatiana Kaplun.

 

News Reporter