Bijuteriile fermecatoare – Friedasophie

Lumea se schimba, totul este in miscare, totul este adus la perfectiune in viata asta. Uneori ai impresia – gata, totul a fost descoperit, totul a fost scris, totul a fost facut, cele mai bune filme facute, cea mai buna muzica compusa… nu mai e nimic de facut! Cand colo uite ca nu este asa, apare o pustoaca, care da sens si culoare unor pietre brute, apar bijuteriile fermecatoare ale lui Friedasophie. Va oferim o  colectie din aceste bijuterii AICI. Ne-ar place sa stim si parerea voastra!

FriedaSsophie – marca de comert se afla in San Francisco, California, Statele Unite ale Americii. Friedasophie foloseste in lucrarile sale numai materiale naturale, ecologice. Acestea includ pietre pretioase si semi-pretioase si minerale. Autoarea isi gaseste inspiratia in diferite stiluri etnice si decoratiuni din intreaga lume. Friedasophie si-a expus lucrarile in diferite galerii din California si despre lucrarile ei s-a scris in mai multe reviste.

Bijuteriile sunt produse si asociate in diferite serii: una din ele este: Geometric Home Design. ”In prezent ador aceste piese geometrice, imi pare ca n-as putea trai fara ele, zice Friedasophie”.

Acum datorita internetului, datorita diferitori site-uri cu vanzari comunitatea internationala are informatii de spre producatori de la ambarcatiuni pana la piese unicat si mici artizani. In asa  mo dam descoperit si noi lumea lui FriedaSophie, care produce minunatele sale bujuterii.

Daca va plac produsele artizanale – va vor place cu siguranta bijuteriile lui FriedaSophie. Pietre brute, un dram de argint sau aur de 14K, piese care transforma mineralele, pietrele pretioase si semipretioase in opere de arta unice! Sunt lucrari inedite, care bucura ochiul si precis ar bucura pe oricine sa le primeasca cadou.

Daca tot veni vorba FriedaSophie foarte des pe site-ul ei , dar si pagina de facebook deseori ofera cadouri si face diferite concursuri, la care puteti participa si voi, daca cunoasteti limba engleza si va inscrie-ti la ele.

Despre alt stil de bijuterii, dar tot ecologice, pe care le face ”un cowboy modern, care practica designul minimalist ” puteti citi aici, foarte original!

La aceiasi tema mai vedeti si:

Jocuri de lumini in bijuteriile Farah Khan

Sticla vie – Hans Hodo Frabel

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *