Minunatele anumalute – Yvonne Herbst

Yvonne Herbst s-a nascut si a crescut in Germania. Apoi s-a mutat in Statele Unite ale Americii si acolo a invatat sa fie Illustrator.

In acest domeniu a lucrat timp de 10 ani. Si nu oriunde, ci in Pixar Animation Studios.

Dupa cum spune ea, a face ceva cu mainile a intotdeauna hobby-ul ei favorit. Acum hobby-ul al ei ii ocupa tot timpul liber, iar acest lucru nu este doar un hobby. Ea se reda in total inspiratiei si din materialul cald si viu de lana apar tot felul de animale si pasari. Unele foarte realiste, in timp ce altele, reinvie personaje de desene animate.

In lucrarile sale Yvonne pune suflet, fiecare ren, arici, iepure isi are numele sau. Cat ar putea fi de interesant sa privesti si sa tii in mana o astfel de lucrare!

“Nu-mi pot imagina o zi in care sa nu creez nimic. Nu trebuie neaparat sa cosi sau bati lana, poti gati sau aranja plantele din gradina. Arta ne inconjoara peste tot. Dar uneori vrei sa faci ceva care aduce bucurie oamenilor. Prietenii mei si familia timp indelungat m-au indemnat sa vand sau sdaruesc ceva din marea mea colectie de lucrari. Cu acesti bani, poti cel putin cumpara noi materiale si instrumente. Prietenii au fost surprinsi ca am in casa rafturi pline de jucarii, dar nu particip cu ei la expozitii si nu deschid un magazin pe Etsy”.

Acum Yvonne are un magazin. Si pentru a face comanda de o bufnita sau un soricel lumea asteapta la rand. Pentru a executa o astfel de lucrare este nevoie de timp. Si numarul comenzilor tot creste.

E greu de imaginat ce o sarcina laborioasa are Yvonne.. La urma urmei, creearea unui animal mare dureaza aproximativ doua saptamani de munca! Probabil orice maestru vazut in domeniul creativitatii sale, despre care tu nu stii nimic, pare pentru tine un magician adevarat.

Desigur, acum foarte putini maestri se ocupa cu baterea lanei. Cu toate acestea, in lucrările fiecarui artist este un mesaj si o stare de spirit unica. Lucrarile maestrului ne dea posibilitatea sa ne intalnim cu el, sa privim in sufletul lui si sa vedem lumea prin ochii lui. Este o experienta unica.

Patrundem putin si in culise si vedem cum iau nastere aceste animalute mari si mici.

Daca doriti sa va cufundati in lumea jucariilor lui Yvonne Herbst, puteti vedea o colectie aici:

Amulete

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *