Lookbook de la Dolce & Gabbana – uniforme scolare pentru toamna-iarna

Cine nu-si aduce aminte despre uniformele noastre scolare? Urate, toate de acelasi fel, pe care nu voiam sa le purtam. O nostalgie dupa ele aparuta din senin aproape de terminarea scolii, cel mai probabil, deoarece fara sa ne dam seama ne maturizam si mai voiam sa fim copii…

Despre colectiile de la Dolce&Cabbana am mai scris aici:

Colectia de vara pentru fetite de la Dolce & Gabbana

Pasiune italiana de le Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana in Romania

Azi, aici va prezentam altfel de uniforme scolare, un Lookbook de la Dolce & Gabbana pentru toamna-iarna anilor 2015-2016.

In curand incepe noul an scolar, ceea ce inseamna ca peste tot in lume parintii fericiti isi pregatesc copiii pentru scoala.

De fiecare data, cu aceasta ocazie diverse branduri ofera o gama foarte mare de articole de papetarie, literatura relevanta si, desigur, imbracaminte. Sunt oferte mai mult sau mai putin interesante, dar unele dintre ele ies in evidenta.

Linia Bambino a casei de moda italiana Dolce & Gabbana a fost fondata in 2012 si de atunci se dezvolta incontinuu. Couturier a prezentat o noua colectie, care este proiectata pentru parintii care cred si vor sa-si vada copiii lor aratand foarte elegant.

In luna septembrie toată atentia este indreptata spre elevii frumosi, eleganti, unii foarte seriosi, in special catre cei care, pentru prima data merg la scoala.

Voi sunteti gata pentru scoala?

Idei si inspiratie pentru parintii care au copii de clasa intai de la Dolce & Gabbana – GALERIE.

Vizualizare placuta! Mai cititi la aceiasi tema: Moda pentru cei mai mici pitici de le Hucklebones

uniforma scolara

 

 

News Reporter