Primavara si imaginile cu flori pe haine

Voi ati simtit? Ea deja este printre noi! Despre ea, intrerupandu-se reciproc, dimineata canta pasarile. Soarele, ca si cum ne-ar da o aluzie cu privire la aparitia ei, el a devenit destul de „stralucitor”. Si se pare ca acum se reflecta peste tot pe pereti, ferestre, vitrine, pe asfaltul umed, ne face cu ochiul si din baltile de la apa topita din zapada. In ochii trecatorilor fulgera tot mai des cate un zambet la razele solare. Turturii isi varsaa lacrimile in trei fluxuri. Cerul devine tot mai albastru, iar aerul miroase tot mai proaspat.

Da, v-ati prins este primavara. E timpul ca hainele sa infloreasca!

Primavara sarbatoarea sufletului! Pana cand in pasi mici, aproape in varful degetelor, incearca sa ajunga la inima noastra, s-o umple cu un sentiment inexplicabil de nebunie distractiva. Pentru noi e timpul sa meargem, sa alergam in fuga din toropeala de iarna in intampinarea ei si sa inflorim! 

Usor de spus! Dar ce-i de facut daca tot acest deliciu de primavara nu-l simti? Daca sufletul este inca rece de la frigul obisnuit? Deschizi fereastra in speranta sa inhalezi profund aerul cald de primavara, iar in fata iti bate vantul rece. Visele si asa fragile, deja fug pe fereastra. Nu te salveaza nici pisicile din martie, razele de soare, nici buchetele luminoase de 8 martie si nici macar gustarile delicioase de primavara a mamei. Opriti-va! Smiorcaiala – deoparte! Astfel, primavara poate zboara pe langa voi! Pregatiti-va! Pentru o starea de spirit plina de zambet va fi nevoie sa luptati.

Va ropunem sa atrageti aceasta fermecatoare, frivola si rautacioasa doamna in vizita. Nu vom dezvalui un mare secret special ca primavara, ca oricare dintre noi, iubeste florile si alte lucruri mici si dragute. Iata cateva modalitati de a arunca plasa, in care se va prinde starea voastra vesela de spirit de primavara.

Primavara – este, mai presus de toate, reinnoirea. Si nu vorbim numai despre schimbarea peisajului privit de la geam. In luna martie, este timpul sa va ganditi la noi haine din garderoba voastra. Nu exista culori plictisitoare si sterse – toate numai luminoase, blande si vesele! Rochia noua, cu un imprimeu floral pentru noi ceea ce medicul a ordonat. Si despre un zambet fermecator, nu uitati!

Aceste bluze, fuste, svitshoty, pantaloni si, desigur, rochia – arata intotdeauna fermecator-feminin. Din ce material va fi aceasta simfonie florala decidetie, desigur, voi. Aceasta problema, in functie de caz, poate fi perfect rezolvata cu tricotajul practic si sifonul aerisit, cu o tesatura moale si tesatura din cupon, denim si din satin stretch. Buchetele de lux, pajistile colorate si bobocii in floare pe hainele voastre, veti vedea, vor inflori odata cu voi! Vizualizati si o impresionanta GALERIE cu astfel de modele.

News Reporter