Cand cositele se tranforma in arta!

Cositele – sunt o adevarata arta, atunci cand in ele este impletita si dragostea mamei pentru fetita ei. Acest lucru se vede cu ochiul liber in fotografiile din ALBUMUL prezentat aici. Shelly Gifford din Melbourne, Australia, a descoperit zeci de moduri de a impleti cosite prin fiica ei Grace. Impreuna, ele creeaza miracole reale, adevarate opere de arta din impletiturile parului.

Priviti cum cositele se tranforma in arta!

Nu v-ar vine sa credeti ca pana in 2014, Shelley Gifford putea impleti cosite doar dupa metoda daneza si franceza, dar ea a invatat sa lucreze minuni pentru fetita ei iubita. Mama-mesterita si-a dedicat creativitatii sale conturi pe Facebook si Instagram, datorita carora putem sa va impartasim si voua cele mai bune opere ale sale.

„Suntem foarte ocupati cu acoala, locul de munca, activitati extracurriculare, dar, dimineata cand sotul pregateste cafeaua in timp ce eu ii impletesc parul lui Grace, avem un moment special in care putem fi impreuna toata familia. Chiar apreciez aceste momente speciale” – marturiseste din suflet Shelly Gifford .

Eu nu stiam nici un fel de impletituri cand eram mica, nici mama nu prea stia ca era coplesita de griji si viata grea, obligata sa se gandeasca ce pune pe masa celor sase copii. Cand am mai crescut n-am mai purtat par lung, deci, n-am avut nevoie de cosite. Dar, acest lucru nu ma impiedica sa observ si sa admir acest talent la alte persoane. Imi este foarte clar ca numai cu indemanare nu ai putea crea aceste minunatii capilare!

Priviti ce ”dantela din panglici” tesuta de Shelley impodobeste capul fiicei sale!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *