Broderia in cruce cucereste podiumurile lumii

Dupa cum bine stiti, stramosii nostri au folosit broderia in cruce pentru a decora hainele lor. Nu avea prea mare importanta daca aceste haine erau festive sau de zi cu zi – desenele si modelele erau intotdeauna elegante si atractive.

Broderia in cruce cucereste podiumurile lumii, haine si accesorii brodate tot in mai multe colectii.

Noi am scris pe paginile noastre in repetate randuri despre utilizarea acestei tehnici de broderii pe haine cu multe combinatii de alte tehnici de broderie: margele, panglici, paiete, strasuri, pietre scumpe. Pentru cei interesati puteti citi  AICI  despre Francois Lesage – artistul broderiei vestimentare (I), si AICI despre Broderia care te inspira – Elsa Schiaparelli si alte ateliere de moda houte couture recunoscute in intreaga lume, care utilizeaza broderiile la haine.

La fel si astazi, bine-cunoscutii designeri si branduri populare ofera admiratorilor lor, de asemenea, hainele si accesorii brodate cu modele colorate in tehnica de broderie „in cruce”, transformandu-le intr-un adevarat must have pentru doamnele moderne. Indraznete, neobisnuite si originale – aceste lucruri atrag atentia altora, subliniind stilul si personalitatea proprietarului.

Fiind o impatimita a broderiei, nu a-si putea totusi spune, ca mi-au placut toate aceste modele. Nu cred ca multi barbati s-ar incumeta sa poarte asa ceva. Insa am vazut si modele care se pot usor fura, te pot inspira. Sper sa va fie cu folos, si cel putin sa va distrati privind COLECTIA de modele cu broderia in cruce utilizata pe larg! Asteptam si comentariile voastre, care pentru noi conteaza!

Francois Lesage – artistul broderiei vestimentare (I)

News Reporter