Natalie Portman si Christian Dior

Cine nu o cunoaste pe micuta si talentata vagaboanda din celebrul film „Leon”, „Lebada neagra” si multe altele, care in 2011 a castigat Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. Natalie Portman este o actrita americana de origine israeliana, dar se trage din Republica Moldova, bunica ei a fost nascuta in Moldova.
Insa cum se intampla mai cu toate vedetele, asa si Natalie Portman mai are si angajari in publicitate. Unul din colaboratorii de acest gen este renumita firma Cristian Dior.

Cum a fost creata rochia Nataliei Portman pentru campania publicitara Miss Dior 2017

La Paris, in iulie 2017, in cadrul Saptamanii modei de varf (Houte couture), a avut loc o expozitie Christian Dior: Designer of Dreams („Christian Dior, designer de moda, care a creat visul”). Una dintre decoratiile expozitiei a fost un costum creat pentru campania de publicitate a parfumurilor Miss Dior, cu participarea actritei Natalie Portman.
Sa lucreze la campanii de publicitate pentru Dior Natalie Portman a inceput in 2010. Ea a schimbat imaginea colectiei de parfumuri a campaniei Miss Dior. Inainte de ea, un model fermecator din Belarusia, Marina Lynchuk, zbura fara griji pe cerul Parisului cu o gramada de baloane. Natalie Portman insa a dezvaluit imaginea unei fete senzuale care se indragosteste, se cearta, provoaca. Ea calatoreste cu masina si sare de pe dig in mare. Noi am vazut-o in patru videoclipuri promotionale create de directori renumiti.
Rochia este lunga pana la podea, cu umeri deschisi si cu o linie dreapta la decolteu. Pe partea de jos franjuri lungi. Este decorata cu o broderie delicata cu margele, paiete si cusaturi satinate. Fundalul de culoarea laptelui este facut din mai multe bucle, care prezinta flori stralucitoare. Marginea superioara a rochiei este de asemenea prelucrata cu bucle, ceea ce creeaza impresia unei margini neprelucrate, o simplitate aparenta si o poveste de dragoste rurala.
Vedeti procesul de brodare a acestui costum uimitor in ALBUMUL de aici.

Vizualizare placuta!

News Reporter