Florin Pastrama s-a combinat cu Brigitte Nastase

Florin Pastrama s-a combinat cu Brigitte Nastase la Ferma – un nou inceput, asa ca abia asteptam sa-i vedem in libertate! Sincer sa fiu, desi urmaresc din cauza meseriei lumea mondena, de Florin Pastrama nu auzisem niciodata, iar despre Brigitte Nastase credeam ca si-a reluat numele de dinainte, adica Sfat. Uite ca m-am inselat in ambele privinte – Pro TV considera ca marele Pastrama e o vedeta, iar evident Brigitte nu merita sa fie eliminata din show. La ce mai faci reguli daca le schimbi dupa cum bate vantul? Este evident ca modificarile de regulament au avut scopul de a tine in emisiune pe cine voiau producatorii.

Florin Pastrama s-a combinat cu Brigitte Nastase

Logodnica lui Florin Pastrama se pare ca a ramas cu ochii in soare, desi a explodat cand a vazut ce face smecherasul la show – crezand ca daca nu are microfonul pus, nimeni nu vede si nu aude – eroare de regie, ce mai! Antreprenorul – asa se recomanda Pastrama, ca si Brigitte de altfel, a incercat de la inceput sa se lipeasca de o fata, a tatonat si uite ca a reusit, fosta nevasta a lui Ilie Nastase a cedat prima avansurilor. Cu siguranta nu ati auzit pana acum de Raluca Podea, ea este logodnica lui Florin Pastrama, nu stim daca legal sau dupa metoda tiganeasca, dar este clar ca ea spera sa fie doamna Pastrama. Parca vad ca o avem in curand insa pe Brigitte Pastrama la Pro TV invitata la Maruta!

Chiar daca Raluca Podea se crede logodnica lui Pastrama, el e de alta parere. El se stie necasatorit si liber la cautat turturele care sa-i cada in plasa. Culmea este ca si Fosta Brigitte Sfat, actual se prezinta tot Nastase, are si ea un iubit. Dar ce conteaza pentru cea casatorit ade trei ori cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj si Octavian Sfat? A, ca momentan Corneliu [ iubitul Brigittei ] locuieste la ea in casa si sta cu copii, asta nu se pune daca ai mintea ei – de antreprenor!

 

News Reporter