Totul consta intr-o palarie

Cursa de cai Royal Ascot este un eveniment mediatizat nu numai pentru fanii sporturilor ecvestre, ci si pentru fashionistele din intreaga lume. Motivul pentru aceasta este un cod vestimentar strict: barbatii trebuie sa fie imbracati intr-un costum de vizita de culoare neagra sau gri, iar doamnele in rochii sau fuste sub genunchi. Aici conteaza chiar si latimea curelei – cel putin trei centimetri!

Totul consta intr-o palarie: 17 palarii care i-au surprins pe oaspetii curselor regale din Royal Ascot 2019

Dar o atentie speciala este acordata palariilor, obligatoria pentru toata lumea. Daca pentru barbatie este suficient sa poarte o palarie obisnuita de culoare neagra (spoiler: unii dau fanteziilor frau liber), atunci pentru doamne, o palarie este o oportunitate excelenta de a arata originalitate si curaj, fara a incalca traditiile.

La ceremonia de deschidere a cursei din Ascot, Berkshire, participa intotdeauna membrii familiei regale a Marii Britanii. Este de remarcat faptul ca Elisabeta a II-a actioneaza aici nu numai ca organizator si invitat de onoare, ci si ca proprietar al unui cal de curse. De-a lungul celor 70 de ani de istorie a participarii, regina a obtinut 23 de victorii.

Interesant, ca inainte de inceperea curselor, pariurile erau luate luate … pe culoarea palariei Majestatii Sale. In anul 2019, conform rezultatelor „votului publicului”, a castigat palaria albastra.

Iar compania Elisabeta a II-a era formata din regina Maxima, sotia monarhului conducator al Olandei:

O gama similara de culoare albastru-bleu a fost aleasa de multi reprezentanti ai familiei regale. Printre ele se numara Kate Middleton impecabil de eleganta (si fermecator de emotionala), ducesa de Cambridge:

Membrii familiei regale sunt obligati sa arate corespunzator, oaspetii insa au liber la fentezie in acest sens. Cu ce fel de palarii va fi memorat Royal Ascot 2019? Sa aruncam impreuna o privire – gasiti albumul AICI !

News Reporter