Luxul si frumusetea indiana

Istoria și cultura de secole din India este o sursa constanta de inspiratie pentru multi creatori din întreaga lume. Cu toate acestea, nici un stil nu se poate compara cu splendoarea unui costum traditional autentic. Prin urmare, astazi am dorit sa va prezintam doi artisti indieni uimitori doi odata – un designer de moda si un fotograf de moda.

Luxul si frumusetea indiana: fotografii incredibile pentru a admira si intelege cu adevarat splendoarea unui costum traditional din India. 

 

Designerul Sabyasachi Mukherjee si-a inceput activitatea in 1999. Pe atunci, doar trei persoane lucrau in studioul sau, inclusiv creatorul de moda insusi. Astazi, brandul Sabyasachi este prima si cea mai importanta casa de moda din India, care dezvolta idei despre rochii traditionale. La crearea colectiilor de moda, se folosesc tesaturi realizate in india, iar fiecare rochie este decorata cu broderii de lux exclusiv de mana. Pe langa imbracaminte, Sabyasachi creeaza bijuterii – moderne si clasic indiane.

Tarun Khiwal este cel mai cunoscut fotograf de moda din India. In contul sau sunt filmarile pentru GQ-ul indian, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar si ELLE. Tarun Khiwal a colaborat in repetate randuri cu casa de moda Sabyasachi, creand in cadru un adevarat basm Bollywood despre rajasii puternici si reginele lor – rani.

Unele fotografii sunt facute intr-un fel atipic pentru India de nuanțe de verde. Aici, siluetele si imaginile par a fi mai moderne, iar fundalul indica mai mult o mosie europeana decat la castelul unui Maharaja.

Spre sfarsit veti vedea foto cu o atmosfera foarte asemanatoare, dar in nuante de rosu. Luxul bijuteriilor si decorarea rochiilor este pur si simplu uluitoare! Ultimele foto vor fi in tonuri calme, reci – iar imaginile, desi nu mai putin luxoase, corespund dispozitiei.

Aveti aici spre vizualizare ALBUMUL cu aceste minunate creatii pentru admiratie si poate inspiratie!

News Reporter