4 trucuri ingenioase care te vor motiva atunci cand esti la dieta

Este foarte usor sa te ingrasi si, din nefericire, o dificultate colosala apare atunci cand te decizi sa scapi de kilogramele in plus. Incercam din nou si din nou, apelam la tot felul de diete, dar fiinta umana care este cam nerabdatoare si prin natura sa are tendinta sa abandoneze atunci cand nu are semne vizibile repede.

Pentru a te motiva deci in cautarea greutatii tale ideale, iata care sunt trucurile de care sa tii cont atunci cand vrei sa ajungi la o greutate optima.

Stai in oglinda goala macar 15 minute pe zi. O idee cam suprinzatoare sau cam indrazneata, ciudata pentru unii, dar totusi, extrem de eficienta. Daca te privesti goala in oglinda in fiecare zi, timp de 15 minute, vei reusi sa vezi care iti sunt imprefectiunile si vei vedea care sunt zonele corpului care trebuie sa fie lucrate pentru a reusi sa slabesti. In plus, vei reusi sa fii mai realista.

Agata deasupra oglinzii o poza cu corpul la care visezi sa ajungi. Este o etapa comparativa care vrea sa determine diferenta existenta intre corpul tau actual si cel la care visezi sa ajungi. Notiunea de corp perfect este insa una foarte subiectiva si depinde deci de marimea la care vrei sa ajungi.

Nu vizeaza deci sa iti strice moralul, ci sa te motiveze pentru obiectivul mult visat.

Uita-te la reportajele cu persoanele care au probleme cu greutatea si care sunt supraponderale. Sa sacrifici o jumatate de ora pentru a te uita la un film documentar, fie pe internet, fie la televizor, vei reusi sa iti dai seama de dificultatile mari cu care se confrunta persoanele care sunt supraponderale su nu reusesc nicicum sa slabeasca.

Obiectivul acesta nu vizeaza sa te deprime, ba din contra. Trebuie sa intelegi care este realitatea si sa incerci sa eviti cu orice pret sa ajungi asa.

Teama care se va instala uitandu-te la aceste documentare, te va motiva cu siguranta si te vei tine cu siguranta de o dieta sau vei merge mai des la sala.

Investeste in haine care sunt cu o masura mai mica. Daca iti doresti cu orice pret sa slabesti cat mai mult atunci cand esti la dieta, acest sfat te va motiva cu siguranta. Investind intr-o rochie sau o pereche de pantaloni care iti plac foarte mult, dar care sa fie cu o marime mai mica cu siguranta ca te va motiva sa te tii de o dieta.

News Reporter