Mircea Badea a doua oara facut KO

Nu am stat sa urmaresc de ce a incercat Mircea Badea a doua oara sa se ia la pumni cu motociclistul care i-a dat o lectie acum ceva timp, cert este ca omul lui Voiculescu zis si Varanul, a mai incercat odata sa se dea mare! De data asta i- aluat numai cinci secunde, atat i-a luat biker-ului sa-l dea cu rotile in sus pe vasnicul smecher al Antenei X [ nu stiu pe unde-si mai face veacul, dar la una din antene cu sigiranta! ]. Nici macar Catalin Morosanu nu se poate lauda cu astfel de performante, in nici cinci secunde sa il faci sa atipeasca pe unul care face spagatul in direct la TV.

Este internetul plin de replici pentru Mircea Badea care a indraznit a doua oara sa se ia in gura cu  motociclistul Tedi. Sincer nu stiu cu cine vrea el sa concureze, sau ce vrea sa demonstreze asa zisul ziarist de la antene, dar cu siguranta ar trebui sa se controleze mai bine, daca vrea sa nu iasa la pensie mai devreme decat o prevede legea. La o adica nici nu cred ca este legal ce face el, adica mai nene, daca nu esti pregatit, nu ar fi mai ok sa stai in vanca ta sa nu iei KO?

Asa se face ca omul de la Gura Presei a ajuns in gura lumii, iar asta rade de el pe toate partile, in toate pozitiile, fara dreptul la replica! Minunea este ca Mircea Badea a iesit la rampa si a si comentat infrancerea sa rusinoasa, tot el cu clanta mare, cum se zice! La el aia cu mintea de pe urma nu se pune, pentru ca evident de unde nu este, nici Domnul nu cere!

News Reporter