Costume incredibile de la Agnieszka Osipa

Designerul polonez Agnieszka Osipa poate face ca un basm sa devina realitate: aceasta feta talentata are nevoe doar de o multime de tesaturi, margele, perle si cateva saptamani de timp liber!

Secretele padurii de basm: costumele incredibile de la Agnieszka Osipa

Rubrica: Moda, stiluri, tendinte
Tipuri de creativitate: diferite tipuri de creativitate, beadwork, broderia cu margele

Agnieszka este absolventa a Academiei de Arte din orasul polonez Lodz. A inceput sa-si creeze primele costume in perioada ultimelor cursuri ale universitatii, iar dupa absolvire ea a continuat sa „lucreze dupa profesie”. Stilul slav, cu un aer constant de misticism misterios, a devenit cartea de vizita a designerului, ceea ce nu este surprinzator: fata recunoaste ca ea se inspira dintr-un gen specific de muzica – dark folklore, atmosfera pagana, precum și motivele gotice.

Agnieszka transforma cu indemanare formele nationale in obiecte de imbracaminte unice, cu broderii brodate cu mai multe straturi, fantezii elaborate. Fata creeaza toate rochiile si accesoriile complet manul, astfel incat munca la o lucrare poate dura de la doua saptamani sau chiar mai mult pentru a face un kokoshnik – totul depinde de design si de idee.

De exemplu, coroana de culoare gri a numit-o cea mai rapida lucrare comandata – munca la ea a durat numai doua zile si jumatate de munca continua:

„Ceea ce imi place foarte mult este sa merg pe drumul meu fara desene si schițe”- spune Agnieszka. „Adaugand rand cu rand, strat cu strat pentru un rezultat perfect, cum fac sculptorii”.

Va sugeram sa admirati munca magica a acestei mesterite in ALBUMUL de aici.

News Reporter