Din colectia Dior 2017-2018

Dupa cum probabil ati observat deja, ne straduim sa va tinem la curent cu tot ce este nou si interesant din domeniul modei. De multe ori chiar si noi, cei care suntem deja familiarizati cu „extravaganta”, „neobisnuitul”, „absurdul”…, sunt doar unelele dintre cuvintele, care ar putea descrie in unele cazuri noutatile aparute pe podiumuri. Insa… de fiecare data mai apare ceva nou, care te lasa cu gura cascata. Sa lasam deoparte munca asidua, care trebuie depusa pentru crearea acestor modele. Intrebarea este: cine are nevoie de astfel de haine? Unde le imbraci? Poate doar daca vrei sa sochezi pe toata lumea!

Paltonul Tarot Card din colectia de toamna-iarna 2017-2018 de la Dior

Din rubrica: Idei si inspiratie
Tipuri de arta: decoratiuni pe imbracaminte, broderie

Va prezentam minunatul palton din cartile Tarot din colectia de toamna-iarna 2017-2018 a casei de moda Dior. Casa de moda franceza Dior, sub conducerea directorului de creatie Maria Grazia Chiuri in acest sezon s-a autodepasit. Pentru acest hit, a fost aleasa o paleta neobisnuita de culoare si broderie pe tema originala – cartile de tarot. Munca la palton a durat 1500 ore si eforturile unei echipe de 10 persoane.
Maria Grazia Chiuri spune: „Domnul Dior a fost foarte pasionat de Tarot si de astrologie. Și eu la fel! Tarotul nu este doar magic, cartile de Tarot au mai multe sensuri! ”
Multe dintre proiectele cartilor care alcatuiesc haina au fost dezvoltate direct in studio si se bazeaza pe cartile de tarot originale. Maria Grazia Chiuri a ales cartile preferate ca parte a designului, inclusiv cartea Puterii, pe care o considera foarte importanta in cadrul proiectului.
Pe podium acest spalton colorat a facut o mare senzatie!

Bucurați-va si admirati acest palton in mai multe fotografii adunate in ALBUM!

 

News Reporter